Horoscop noiembrie 2017 pentru bani, cariera, sanatate si dragoste. Ce iti rezerva astrele


Horoscop noiembrie 2017 pentru bani, cariera, sanatate si dragoste. Ce iti rezerva astrele

Horoscopul lunar noiembrie 2017 indică transformări pentru majoritatea zodiilor. Acestea se vor produce atât în domeniul carierei cât şi în privinţa relaţiilor de cuplu şi a celor sociale.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Berbec: carieră, bani, dragoste şi relaţii, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Berbec semnalează prezenţa celor mai multe planete în partea superoară a hărţii tale astrale. Casa Carierei tale va predomina ca importanţă.

Familia şi aspectele psihlogice vor trece într-un plan secundar. Importante vor fi realizările în plan profesional, iar aceste realizări vor aduce mulţumirea şi în familie.

Totodată, concentrarea puterii în sectorul vestic, înseamnă predominanţa intereselor celorlalţi. Îţi vei putea realiza obiectivele în măsura în care şi cei din jur vor avea de profitat din asta.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Taur: carieră, bani, dragoste şi relaţii, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Taur indică prezenţa majorităţii planetelor în jumătatea nordică a hărţii tale astrale. Cariera va ocupa primul loc în preocupările tale.

Uranus, planeta Carieirei, este în mişcare ascendentă începând de pe 16 noiembrie. Asta înseamnă că familia şi aspectele de ordin psihologic şi emoţional vor intra într-un con de umbră.

Un alt aspect esenţial este gruparea puterii planetare în partea vestică a hărţii astrale a Zodiei Taurului. Situaţia nu se află sub controlul tău.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Mariana Cojocaru, horoscop complet pentru noiembrie: Apar conjuncturi astrale unice. O zodie se indragosteste, alta pleaca in vacanta

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 30 octombrie - 05 noiembrie 2017: O zodie are nevoie de ajutor, alta trebuie sa ia decizii importante

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… ce tip de energii negative atragi

Mihai Voropchievici, horoscopul complet pentru Noiembrie - Noroc cu carul pentru o zodie, ghinion pentru alta

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Cu ce se mânâncă GRANOLA

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri