Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 30 octombrie - 05 noiembrie 2017: O zodie are nevoie de ajutor, alta trebuie sa ia decizii importante


Citeste horoscopul AstroCafe pentru saptamana 30 octombrie - 05 noiembrie 2017.

Berbec

Este o săptămână în care ar fi bine să te ocupi mai mult de tine şi de scopurile tale personale. Îngrijeşte-ţi sănătatea, odihneşte-te, aranjează-ţi garderoba şi slectează-ţi priorităţile. Intuiţia îţi va fi accentuată, astfel că poţi dialoga cu tine însuţi pe teme diverse. Revelaţiile primite în starea de vis sau în starea de relaxare conştientă vor fi uimitoare şi de mare folos. Tentaţia de a vorbi despre tine şi planurile tale viitoare este la cote mari.

Fii pudent şi ţine doar pentru tine ceea ce vrei, dar mai ales opiniile pe care ţi le-ai formulat în ultima vreme. Noutăţi financiare! Este rost de câştiguri din activitatea profesională desfăşurată la un loc de muncă.

Taur

Discuţiile cu prietenii îţi vor aduce lămuriri uimitoare vizavi de situaţia profesională de la locul de muncă în care activezi. Este posibil să primeşti oferte de colaborare destul de avantajoase, însă, deocamdată, te afli în faza de analiză şi dezbatere.

Se recomandă prudenţă faţă de orice sfat sau faţă de orice informaţie primită, pentru există intenţii meschine ale unora. Sănătatea este vulnerabilă şi ar fi bine să te odihneşti conştient. Se pot accentua neplăceri specifice segmentelor capului şi segmentelor sistemului renal. Este nevoie de îndrumări medicale şi chiar de un program cotidian în care să alternezi regulat orele de odihnă cu orele de muncă.   

Gemeni

Eşti solicitat la locul de muncă de către şefi şi colegi, pentru a rezolva chestiuni urgente. Cum eşti bine văzut în ultima vreme, aprecierile şi susţinerea sinceră a colegilor te vor impulsiona să lucrezi şi mai mult, găsind soluţii optime la tot şi toate. Însă evită alunecarea pe laurii victoriei şi a te implica în prea multe sarcini doar asa de dragul podiumului strălucitor. Deziluzia te poate cuprinde foarte curând.

Întâlniri şi discuţii interesante cu prietenii. Sfaturile şi informaţiile oferite de aceştia îţi vor fi de mare folos, atât acum, cât şi în viitor. Notează-le într-un jurnal! Dar, în urma discuţiilor şi evenimentelor din această săptămână îţi vei revizui multe planuri.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Femeile anului 2018. Ce zodii vor da lovitura pe toate planurile anul viitor

Veste tristă! Ce s-a întâmplat cu marea actriță Carmen Tănase!

Horoscop AstroCafe pentru 29 octombrie: Ingrijorare si mult stres pentru zodii

Horoscop Oana Hanganu pentru saptamana 30 octombrie - 5 noiembrie. Cinci zodii sunt favorizate

Horoscop Minerva saptamana 29 octombrie – 4 noiembrie 2017. Doua zodii au cumpene mari in relatie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Cine este Donatella VERSACE, sora lui Gianni VERSACE. Prima femeie care a devenit designer vestimentar

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri