Horoscop NETI SANDU 20 martie. Se anunţă o zi cu mari surprize amoroase pentru cei din această zodie


Horoscop prezentat de Neti Sandu. Avem energie, iniţiativa şi trebuie văzut cum gestionam situaţia ca să avem câştig de cauză. Vibraţia zilei este 2 şi o să facem echipă cu partenerul de cuplu şi la treabă, şi la distracţie.


In articol:

Horoscop NETI SANDU 20 martie BERBEC

O să puteţi face rost de bani în plus şi să vă mişcaţi încolo şi-ncoace să mai plecaţi în weekend la aer, la distracţie. Daţi drumul proiectelor noi şi vă gândiţi şi la viaţa personală, să vă întemeiaţi o familie şi poate că omul iubit se afla în altă ţară, te pomeni.

Citeste si: Horoscop special Mariana Cojocaru: Femeile lui Dumnezeu în PRIMĂVARA 2019! Ele sunt protejate și au lumea la picioare în martie-aprilie-mai

Horoscop NETI SANDU 20 martie TAUR

Se poate să vi se mulţumească pentru ce-aţi realizat în ultima vreme şi să fiţi încântaţi de nivelul la care aţi ajuns. Păreţi stăpâni pe voi, implicaţi în diverse proiecte care să vă ofere susţinerea financiară de careaveti nevoie şi o să vă consolidaţi poziţia în sfera profesională.

Citeste si: Carmen Harra face un gest extraordinar: își donează ziua de naștere. Celebra prezicătoare va împlini 64 de ani

Horoscop NETI SANDU 20 martie GEMENI

O să faceţi dovada unor calităţi, vă afişaţi în public şi poate o să vă exprimaţi într-un mod diferit profesional. Poate va convinge cineva să intraţi într-un parteneriat care să vă aducă acele câştiguri financiare de care aveti nevoie şi o să vă descurcaţi frumos cu toate cheltuielile.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Oana Radu, în izolare cu iubitul ei. Concurenta „Bravo,ai stil! Celebrities” și Cătălin se ciondănesc de la... mâncare!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri