Horoscop 20 martie. Veste bună pentru Gemeni, mare atenție la bani


Horoscop 20 martie. Profesorul Radu Ștefănescu ne spune ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte. Iată cine are noroc în dragoste și cine stă foarte prost cu banii!

Horoscop 20 martie BERBEC

Componenta ludică, joaca, are o mare importanţă pentru tine, atât in afaceri cât şi în dragoste. Dar azi nu trebuie să te joci cu deciziile, ia mai multe informaţii înainte să te hotărăşti! O zi cam dubioasă, obositoare şi aglomerată. Dar, selectivitatea şi intuiţia ta sunt la valori pozitive, aproape de maximum. Acest lucru îţi permite să foloseşti bunele oportunităţi, mai ales în domeniul social.

Citeste si: DIETA CU LOBODĂ. Ciorba de lobodă te ajută să slăbești foarte repede

Horoscop 20 martie TAUR

Intri într-o perioadă favorabilă negocierilor, cu un Mercur retrograd, dar binevoitor, azi e o perioada bună semnarii hârtiilor, încheierii contractelor, finalizarii înţelegerilor cu caracter legal, este doar echinocțiul. Onorează promisiunile făcute. Supraveghează cu atenţie cheltuielile. Pe plan sentimental, astăzi, ai posibilitatea să te debarasezi de o prejudecată, o frână care era un fel de blocaj mental.

Citeste si: Cum cureţi energiile negative din obiectele tale

Horoscop 20 martie GEMENI

De echinocțiul de primăvară e bine sa faci concesii parţiale şi compromisuri mărunte. Atenţie la relaţiile tale sociale, trebuie să fii diplomat, pentru că ai tendinţa de a fi permanent în ofensivă şi să te exprimi direct. Dimineaţa, la serviciu, la muncă, sau unde îţi desfăşori activitatea, o discuţie este ca un balsam pentru sufletul tău, îţi face mare plăcere şi te motivează pentru viitor.

Citeste si: Cum să ai orgasm fără să faci dragoste. Lucrurile care te pot face să atingi punctul culminant

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Fashion

Ce piese trebuie să aibă orice femeie în garderobă, după spusele juratului „Bravo, ai stil! Celebrities”, Cătălin Botezatu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri