Horoscop MINERVA pentru saptamana 13-19 august. CUMPENE multe pentru zodii, probleme in relatie si un castig neasteptat. Previziuni complete


Horoscop MINERVA pentru saptamana 13-19 august. CUMPENE multe pentru zodii, probleme in relatie si un castig neasteptat. Previziuni complete

 

 

Citeste previziunile astrologice complete pentru saptamana 13-19 august 2017.

Berbec

 

O perioadă în care relaţiile cu cei apropiaţi îţi dau mult de furcă. Este vorba despre reluarea unor discuţii şi acţiuni privitoare la chestiuni profesionale. Vei constata că intenţiile tale sunt foarte diferite de ale celorlalţi, aspect care duce fie la îndepărtarea de unii, fie la renunţarea unor colaborări sau proiecte comune.

Cheltuieli pe cele necesare traiului cotidian, pentru casă, dar şi pentru cineva drag aflat la nevoie. Sunt zile bune pentru înfrumuseţarea spaţiului de locuit, pentru întâlniri şi discuţii agreabile cu membrii familiei şi cu neamurile. Se conturează schimbări importante în plan amoros şi în relaţia cu copiii. Prudenţă, răbdare, discernământ.

 

Taur

 

Eşti plin energie încă de la începutul săptămânii, aspect care te ajută să trasezi planuri de viitor.

Dar pe de altă parte ai şanse bune de finaliza treburi personale restante. Sprijin important primeşti de la persoanele din anturajul apropiat, numai dacă le permiţi acest lucru. Se întrezăesc cheltuieli cotidiene, informaţii noi privitoare la salarizarea de la locul de muncă, dar există şi posibilitatea să primeşti bani, cadouri sau favoruri. Prudenţă la capitolul financiar, întrucât sunt posibile erori şi cheltuieli nefondate. Discuţii şi întâlniri agreabile cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii plăcute pe distanţe scurte, informaţii deosebite.  

 

Gemeni

 

Sunt zile favorabile pentru a te gândi pe îndelete la planurile tale de viitor şi la ce îţi doreşti cu adevărat. Interiorizarea, dialogul cu propria-ţi fiinţă, accesul la informaţii deosebite, revelatoare te ajută acum să înţelegi mai bine situaţiile în care eşti implicat. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să-ţi dozezi eforturile, să eviţi spaţiile aglomerate şi oamenii care te solicită prea mult.

Îţi vei reveni foarte bine şi repede din stările neliniştitoare, orientându-ţi atenţia şi eforturile spre acţiuni personale constructive şi spre oameni progresişti. Cheltuieli pentru cele necesare traiului cotidian, dar şi pentru casă, pentru membrii familiei sau pentru rude.

 

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

5 curiozitati despre posteriorul femeilor

Bătaie la Asia Express! Mihai Petre și-a ieșit din minți, iar soția a încercat să-l oprească

Ce frici ai in functie de zodie

Horoscop SAPTAMANAL 13-19 august 2018. Ce urmeaza dupa 3 eclipse? Ce mai este de revizuit?

Sex dupa horoscop: Ce vrea fiecare femeie in pat, in functie de zodie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

ELIZA NATANTICU: Cine este, cu ce se ocupă și ce vârstă are soția lui Cosmin Natanticu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri