Horoscop MINERVA pentru saptamana 13-19 august. CUMPENE multe pentru zodii, probleme in relatie si un castig neasteptat. Previziuni complete

Horoscop MINERVA pentru saptamana 13-19 august. CUMPENE multe pentru zodii, probleme in relatie si un castig neasteptat. Previziuni complete
Horoscop MINERVA pentru saptamana 13-19 august. CUMPENE multe pentru zodii, probleme in relatie si un castig neasteptat. Previziuni complete

Rac

 

Debutul săptămânii îţi aduce în preajmă prietenii şi persoanele importante din mediul profesional. Discuţii foarte interesante, informaţii utile pentru dezvoltarea ta personală, dar şi pentru sănătate. Totuşi ar fi bine să eviţi a povesti prea multe şi prea mărunte despre tine şi despre planurile tale de viitor. Sunt zile bune pentru a te gândi pe îndelete la oamenii din preajma ta şi la situaţiile în care eşti implicat.

Este vremea potrivită pentru a renunţa la tot ce te nemulţumeşte şi mai ales la persoanele care s-au dovedit neserioase. În a doua parte a perioadei analizate te vei simţi mult mai bine. Se conturează noutăţi financiare de mare anvergură.

 

Leu

 

O perioadă interesantă pentru segmentul socio-profesional! Întâlniri şi discuţii cu oameni importanţi, cu şefi, cu figuri autoritare din diverse zone ale vieţii cotidiene, invitaţii la evenimente sociale, cu multă şi diversă lume.

Caruselul de situaţii în care, vrei, nu vrei, eşti antrenat te poate obosi la un moment dat, de aceea fii prudent şi implică-te cu măsură. Numai tu poţi gestiona corect şi util tot ce trăieşti. A te lăsa dus de val, nu se recomandă acum. Discuţii cu prietenii pe teme financiare, fiind posibilă demararea unor colaborări fructuoase pe termen lung. Răbdare, toleranţă şi dozarea eforturilor!

 

Fecioara

 

Sunt zile favorabile activităţilor culturale, rafinării mentalului şi sufletului, dar mai ales pentru a dialoga cu oameni erudiţi şi şcoliţi în ale vieţii. Învaţă, informează-te, schimbă idei cu cei dragi şi trasează-ţi un plan de îmbogăţire a bagajului educaţional. Poţi fi ajutat în acest sens de către prietenii care au călătorit în afara graniţelor ţării sau de alţii care lucrează deja în alte ţări şi îţi pot oferi amănunte deosebite despre filozofia şi cultura altor popoare.

Întâlniri şi dialoguri cu multă lume, cu şefi, autorităţi, dar şi cu persoanele importante din mediul familial. Foarte bine ar fi dacă ai rezerva momente regulate pentru meditaţii interioare şi plimbări în aer liber.

 

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Horoscop SAPTAMANAL 13-19 august 2018. Ce urmeaza dupa 3 eclipse? Ce mai este de revizuit?

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat din România. Unde s-au dus cei doi artiști: "Fiecare colț ascunde un sărut"

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies