HOROSCOP MINERVA pentru FEBRUARIE 2019. Zodiile de Pământ sunt vedetele! Vor străluci în LUNA IUBIRII


HOROSCOP. Astrologul Minerva a vorbit în emisiunea „Voi cu Voicu” despre tendințele astrale ale lunii februarie 2019 și ce îi așteaptă pe nativii fiecărei zodii în acest an.

HOROSCOP. TAUR

Este anul în care trebuie să-și stabilească foarte bine un obiectiv personal, să ținească și să știe că ăla este obiectivul lor, că trebuie să-l urmeze. Se poate face acest lucru pe tot parcursul anului fără probleme. Este un an în care vor munci din greu, mai ales perioada mai-septembrie, vor depune cel mai mare efort profesional, dar și răsplata va fi pe măsură. Modificările în plan financiar le vor simți în aprilie și mai.

Citeste si: Cutremur in România, în această dimineață, produs la o adancime de 145 km

În plan relațional, lucrați cel mai bine cu cei născuți în celelalte semne de Pământ, Capricorn și Fecioară. Cei născuți între 4-6 mai, 26-28 aprilie, ați putea considera acest an important pentru toate partneriatele de afaceri. Un an destul de bun pentru călătorii, pentru petreceri și activități. Se vor putea lăuda cu petrecerea timpului în aer liber. Cele mai importante domenii de interes vor fi intelectualitatea și cultivarea comunicării.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Primul caz de coronavirus în România! Cine este persoana infectată

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri