HOROSCOP. Mesajele Arhanghelului Mihail pe zodii: joi 14 februarie 2019. Berbecii încep proiecte noi, Gemenii primesc cadouri de la viață


HOROSCOP Iata pentru JOI 14 FEBRUARIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai.

HOROSCOP TAUR

PRIMESTE SI MULTUMESTE

“Da-ti permisiunea sa primesti. Acest lucru iti va creste intuitia, energia si abilitatea de a da altora.”

HOROSCOP Tu ai in tine o parte materna prin care ai grija in mod natural de cei aflati in nevoie, totusi aceasta trebuie echilibrata cu a primi, altfel acest flux se blocheaza. A primi este esenta energiei feminine care exista in fiecare om, indiferent de sexul sau. A primi inseamna a permite cu gratie si recunosinta sa vina la tine abunenta vietii. Daca te simti vinovat ca ceri altora ajutorul sau daca te simti prost cand primesti cadouri, atunci iti blochezi energia feminina si deci echilibrul intern si extern. Receptivitatea ta este la fel de naturala ca energia ta de a ingriji si a dai. Daca te deschizi si primesti, auzi mai bine mesajul ingerilor. Atunci cand primesti, ai mai multe resurse ca ulterior sa poti da si altora. Incepe prin a observa sutele de daruri ale vietii pe care le primesti in fiecare zi, fie ca vezi frumusetea din natura, fie ca asisti la magia unei atingeri sau imbratisari cu alt om sau primesti alte forme de daruri. Simte si spune Multumesc pentru fiecare cadou si sa stii ca ele iti umplu interiorul, mentinand fluxul divin puternic in viata ta.

HOROSCOP Diverse semnificatii ale acestui mesaj : stai in liniste, neclintit si asculta ; elibereaza vinovatia pentru a primi ; cere ajutor la nevoie ; creste-ti capacitatea de constientizare a clipei prezente ; apare vindecarea ; fii mai mult in energia ta feminina ; sunt conditii favorabile pentru conceperea unui copil, pentru sarcina sau nastere, inclusiv adoptie sau aranjamente favorabile de custodie a unui copil.

Rugaciune : Arhanghele Mihail si dragi ingeri, va multumesc pentru toate darurile zilnice ale vietii si pentru faptul ca ma calauziti sa le vad, sa le primesc si sa multumesc din toata inima pentru ele.

Citeste si: Ești născută între două zodii? Află care sunt trăsăturile celor născuți pe cuspidă

HOROSCOP GEMENI

FII UN OM BUN SI BLAND

HOROSCOP “Elibereaza judecata despre tine si despre altii si focuseaza-te pe iubirea si lumina care exista in fiecare om.”

HOROSCOP Blandetea este forta din spatele adevaratei puteri si ea vine din faptul ca te alimentezi cu cuvinte hranitoare, ganduri, intentii, fapte si tot felul de alimente de vibratie si energie ridicata. Pune-ti un scut impotriva asprimii plasand o intentie de a atrage numai lectii de viata si relatii bune si blande. Transforma asprimea in delicatete refuzand sa vezi orice altceva in afara de lumina stralucitoare ce exista in fiecare persoana si situatie. Aceasta intentie incepe cu relatia cu tine insuti. Fii foarte bland cu tine in toate modurile posibile. Fii fericit, fii bun, fii dulce si mai presus, fii onest fata de tine.

HOROSCOP Diverse semnificatii ale acestui mesaj : elibereaza spre divinitate vinovatia si rusinea pentru a fi vindecate si transmutate ; mentine ganduri pozitive despre tine si despre altii ; evita barfa sau vorbitul prost despre tine si despre altii ; iarta-te pe tine sau pe altcineva ; nu mai fii asa de dur cu tine sau cu altii ; elibereaza tendintele perfectioniste.

Rugaciune : Arhanghele Mihail, iti multumesc pentru ca, impreuna cu ingerii feminitatii, ma calauzesti sa fiu un om bun, bland, plin de compasiune si iubire cu mine si cu oamenii intalniti in viata mea.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Hot

Ce spune Alex Bobicioiu despre tânăra care a făcut videochat! ”Ea este fată bună, dar nu pentru a fi iubită. Nu m-aș mai întoarce la ea niciodată”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri