Horoscop marti - 14 martie: Sagetatorii si Pestii intampina greutati la job


Citeste previziunile tale astrale pentru data de 14 martie 2017.

Rac

Luna in Balanta se aseaza pe zona caminului, casei, familiei, securitatii materiale si emotionale. Este un moment decisiv atat in ce priveste unele situatii familiale persistente si nerezolvate complet, care ies la suprafata acum pentru a fi eliberate definitiv. De asemenea, se pot finaliza proiecte care nu te mai ajuta sa mergi inainte, dar se si pot dezvolta si implini altele pe care le-ai dezvoltat in ultimele luni.

Leu

Pentru tine, aceasta zi vine cu constientizari, deschideri, revelatii si... vesti. E un moment de schimbare de directie in viata ta, pornind de la ceva ce inveti, afli, realizezi acum. Poti sa ai revelatia ca viata ta ar fi mult mai frumoasa daca ai schimba modul in care comunici, daca ai invata ceva nou, ti-ai pune in ordine unele chestiuni legate de studii si acte, ori ai clarifica relatiile cu fratii si/sau surorile.

Fecioara

In cazul tau, Luna in Balanta se aseaza pe zona banilor proveniti din valorificarea talentelor, abilitatilor si experientei tale. Ies la lumina lucruri pe care nu le-ai vazut pana acum, alegeri si convingeri pe care le-ai folosit pentru a-ti crea tot felul de bariere. Acum ai sansa sa te deschizi catre o realitate financiara diferita, expansionata.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Ligi a fost eliminată din casa Puterea Dragostei. Concurenta și-a luat rămas bun cu ochii în lacrimi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri