Horoscop marti - 14 martie: Sagetatorii si Pestii intampina greutati la job


Citeste previziunile tale astrale pentru data de 14 martie 2017.

Berbec

Astazi e important sa fii onest cu tine si sa recunosti ce-ti doresti cu adevarat, mai ales in ce priveste relatiile. Ceea ce nu iti mai e de folos, a venit momentul sa se incheie, fie ca e vorba de o relatie apropiata sau o colaborare. Urmeaza decizii majore in cuplu, in relatii si in ce priveste expunerea sociala. Daca ai ceva de spus, spune! Daca vrei ceva, cere.

Taur

Luna in Balanta, situata pe axa sanatatii, atrage atentia ca e momentul sa adopti un stil de viata care sa-ti sprijine corpul si prin care sa te bucuri de mai multa vitalitate si eficienta. Poate fi vorba de inceperea unei diete, a unui sport si/sau incheierea unei activitati profesionale care te-a epuizat sau nu ti mai potriveste. In orice caz, de aceasta data vorbim despre incheierea a ceva si inceperea unui noi capitol.

Gemeni

Pentru tine,  Luna in Balanta inseamna o serie de constientizari in ce priveste proiectele si anturajul. Ies la iveala adevaruri si informatii care duc la decizii radicale in privinta unei relatii de cuplu sau a unor relatii de prietenie. De asemenea, unele proiecte se coc si dau roade, mai ales cele incepute in toamna anului trecut. Este un moment de clarificari, pentru tine, si in ce priveste sentimentele tale si felul in care le exprimi.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Lola Crudu, Elena Ionescu, Iancu Sterp si Emanuel Neagu sunt cei patru finalisti Survivor Romania

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri