Horoscop Mariana Cojocaru: zodiile cu ghinion pana pe 1 septembrie! Le merge prost pe toate planurile


Horoscop Mariana Cojocaru: zodiile cu ghinion pana pe 1 septembrie! Le merge prost pe toate planurile.

Rac- Luna Plină sufletului vostru şi al nostru, al tuturor ne dă lumină. De ce? Pentru că la început de săptămâna va fi în Vărsător(România este sub Zodia Vărsătorului de Apă şi de Stele). Astrul solar din Fecioara face aspect de sextil cu Soarele natal. Un aspect bun, favorabil pentru îndrăgostiri la cei singuri şi cu noi prietenii. Atenţie la trădări, depresii! Poate fi afectată sănătatea (voi sau mama).

 

Leu- Mercur este în mers direct si vă susţine comunicarea. Socializaţi, dacă aveţi cu cine! Persoane de calibrul vostru, calme şi calde... Altfel, pot ieşi tensiuni, datorită conjuncţiei Lilith-Coada Dragonului. Soarele în Fecioară poate ascuţi lupta de clasă, la locul de muncă şi vă poate afecta veniturile. Risc foarte crescut pentru cardiaci, căci Luna Neagră va fi în sectorul astral al sănătăţii. Tineţi de tratament!

 

Fecioara- Veţi fi vedetele perioadei analizate, în special dacă sunteţi la final de decan 1 şi la început de decan 2. Soarele va face opoziţie cu Neptun din Peşti, de aceea credinţa e cea care vă mântuieşte. În Capricorn e marea problemă, că sunt iar trei planete retrograde: Lilith- Luna Neagră, Saturn Retrograd şi Pluton Retrograd. Un semnal de alarmă pentru cei cu probleme de sănătate şi pentru cei adulterini. 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Ligi a fost eliminată din casa Puterea Dragostei. Concurenta și-a luat rămas bun cu ochii în lacrimi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri