Horoscop Mariana Cojocaru: zodiile cu ghinion pana pe 1 septembrie! Le merge prost pe toate planurile


Horoscop Mariana Cojocaru: zodiile cu ghinion pana pe 1 septembrie! Le merge prost pe toate planurile.

Berbec- Soarele în Fecioară, Luna Plină din Vărsător şi Marte Retrograd reîntors în Capricorn vă îndeamnă să puneţi osul la treaba. Că vine toamna... Luna Plină din Vărsător sufletului spiritual va dărui lumină. Marte retrograd cu Pluton Retrograd şi Saturn poate afecta călătoriile(risc de accidente) si reactiva disputele si conflictele în carieră/locul de muncă. Risc de tăieturi, luxaţii, intervenţii medicale.

 

Taur- Progresiile solare din zodia ta soră (Fecioara) este de bun augur pentru latura sentimentală şi copilaşii din dotare. Luna Plină din Vărsător e de bun augur pentru cei care primesc mesaje în vis şi au vise premonitorii. Marte Retrograd în Capricorn, proaspăt reîntors, vă poate pune pe gânduri, încotro o luaţi. E vorba de carieră, câştiguri, asocieri, parteneriate, colaborări. Risc de accidente, dacă şofaţi!

 

Gemeni- Amenzi usturătoare pentru cei care nu respectă regulile de circulaţie sau regulile jocului socio-profesional. Posibile pierderi de bani sau bunuri acumulate în timp. Soarele în Fecioară(spirit-pereche) vrea să facă din voi gospodari şi gospodine. Va trebui să umpleţi cămara pentru sezonul rece, când veţi ieşi mai puţin din casă. Atenţie şi la sănătate! Creşteţi imunitatea organismului, că-i bai!...

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Ioana Ginghină a dat vestea, la trei luni de a divorț! „Am spus un mare DA!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri