Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 28 octombrie - 3 noiembrie. Specialistul Kfetele.ro trage un SEMNAL de ALARMĂ! Cutremure de neevitat în plan personal


Mariana Cojocaru, specialistul Kfetele.ro pe horoscop, ne prezintă astăzi previziunile complete pentru săptămâna 28 octombrie - 3 noiembrie. 

 

Berbec- Marte este încă în Zodia Vărsătorului şi deschide căile către comunicarea autentică. Poate fi telepatică. Există compatibilităţi bune sau mai puţin bune în perioada aceasta şi cea următoare. De exemplu, compatibilitatea Berbec-Vărsător funcţionează perfect pentru unii şi nu foarte bine cu alţii(Lilith-Karma Negativă în Vărsător). Transfer de energii: pozitive pentru unii Berbeci, negative pentru alţii.

 

Taur- Venus Retrograd şi Soarele în Scorpion,în sector astro-matrimonial nu susţine căsătoria Taurilor şi nici pe cea Scorpionilor(explic la Scorpion). Cuadratura cu Axa Timpului vă pune în tot felul de situaţii: delicate în anumite cupluri, minunate la compatibili. Cutremure de neevitat în plan personal, acolo unde au greşit când şi-au ales jumătăţile de buleţin. Evitaţi femeile uşoare şi căsătoriţii.

 

Gemeni- Conjuncţia lui Mercur(patronul vostru astral) cu Jupiter în Scorpion, vă împarte în două cete: unii pot avea probleme, alţii pot birui. De ce? Mercur în rezonanţă cu Jupiter nu funcţionează deloc bine. Jupiter este planeta zodiei opuse(Săgetător) şi nu se înţelege deloc cu Mercur şi Mercurienii. Cum Soarele este în tranzit prin sectorul astral al morţii e bine să vă feriţi de accidente.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Irina Rimes, noi probleme de sănătate! Artista a făcut anunţul trist!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri