Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 26 mai - 1 iunie 2019. Urmează o probă grea pentru 5 zodii! Fecioarele vor avea zile de coşmar, Scorpionii işi dau frâu liber pasiunilor - previziuni complete pentru Kfetele.ro


Mariana Cojocaru a făcut previziunile pentru săptămâna 26 mai - 1 iunie 2019. Urmează o probă grea pentru 5 zodii!


In articol:

horoscop mariana cojocaru

Balanță

Saturn Retrograd și Pluton Retrograd fac opoziție cu Marte deja, iar cele trei planete rezonează cu Axa de Destin și cuadratură cu Soarele Natal. Cum Lilith, alias Luna Neagră este în Pești vă poate afecta sănătatea și relațiile la locul de muncă. Este un aspect karmic, din care fiecare trebuie să înțeleagă cu ce misiune personală a venit pe Pământ, pe Geea. Nu o găsiți pe net, de aceea spun: personală.

Citeste si: Andreea Bălan, criticată pentru ținută! Cum s-a îmbrăcat la un eveniment monden: „Halat în toată regula”


Scorpion

Cu Lilith în Pești cei mai mulți prea-curvesc. Cei mai mulți gustă tot zodiacul, când e vorba de plăceri carnale. Am și făcut un horoscop de acest fel în urmă cu ani. Cei care sunt sfinți ai zodiei, vor ajunge în Rai. Ceilalți: Iad. Pot fi și din alte zodii cu astfel de apucături: Săgetător, Pești, Rac, Capricorn șa.


Săgetător

Aventurierii zodiacului sunt de două feluri: ciclotimici și schizotimici. Oameni cu probleme grave de karmă. Acum se dă starul la ce va urma: prăpăd. Anul viitor va fi catastrofal, dacă nu înțeleg de acum cum pot să-I ajut să nu fie doborâți-Marte agresiv, cum vor fi părăsiți, abandonați, divorțați, separați, suferinzi(Lilith în Pești-cuadratură urâtă). 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Când se redeschid terasele și plajele! Anunțul oficial făcut de Nelu Tătaru: „Ne gândim la...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri