Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 26 mai - 1 iunie 2019. Urmează o probă grea pentru 5 zodii! Fecioarele vor avea zile de coşmar, Scorpionii işi dau frâu liber pasiunilor - previziuni complete pentru Kfetele.ro


Mariana Cojocaru a făcut previziunile pentru săptămâna 26 mai - 1 iunie 2019. Urmează o probă grea pentru 5 zodii!

horoscop mariana cojocaru

Rac

Vin cu un nou exemplu, la exemplele de le-am în săptămânile anterioare, care să confirme problemele de Karmă Actuală la această zodie: Radu Mazăre- Rac. Are structură uraniană (Răducu este Vărsător, iar patronul Vărsătorului este Uranus). Dar complicitățile și alianțele în care a intrat l-au adus în această situație.

Citeste si: Daniela Gyorfi, apariție incredibilă la 50 de ani la eveniment! Rochia transparentă a arătat tot!


Leu

Iubita lui Mazăre (vezi Rac) este nativă a acestei zodii. Vedeți ce a pățit? Că a fost Lilith, alias Luna Neagră în Vărsător, zodia opusă Leului. Așa că, să luați aminte la incompatibilități (deși, incompatibilitatea este un subiect personal pe care nu-l veți citi într-o carte de 3.5 lei la colț de stradă sau pe net). 


Fecioara

Risc crescut de accidente care pot fi mortale. Ca să nu mai spun de aspectele care se configurează pe Capul și Coada Dragonului în Rac și Capricorn. E vorba de Marte care se apropie vertiginous de Dharma din Rac, de cuadratura pe care Soarele și Mercur o face cu Soarele natal și care vă poate afecta soarta. Aspectele sunt pe horoscopul perioadei, nu pe cel personal, care e mai important.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu s-a făcut stewardesă! Frumoasa Teodora este cu 25 de ani mai tânără decât fostul ei partener!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri