Horoscop MARIANA COJOCARU pentru CRĂCIUN. Gemenii rămân cu buzunarele goale, Balanțele sunt în pericol


Horoscop Mariana Cojocaru pentru 22 - 28 decembrie 2018. Luna Plină de Crăciun aduce o perioadă agitată pentru zodii - previziuni complete pentru Kfetele.ro.

Balanța- Călătoriile în Moldova Sfântă a lui Ștefan Cel Mare sunt destinații ideale pentru Crăciun, pentru cei care își permit. Artiștii zodiei vor profita de Luna Plină din Rac și se vor bucura de concerte. Există și risc de accidente, de aceea asigurați-vă dacă plecați la drum. Dar din Dar se face Rai! Așa să faceți când vedeți copii, animăluțe și oameni mai puțin norocoși decât voi. Așa vă croiți drum spre stele.

Scorpion- Horoscopul general nu este echivalent cu cel personal. E important să înțelegeți acest lucru. Pe astrograma generală se întrezărește risc mare de separare și de divorț(Karma). În special la cuplurile incompatibile. Aternția o îndreptați asupra copiilor din dotare. Că au nevoie de suport și de ajutor. În special, dacă sunt micuți! Bucurați-vă din plin de prezența lor, pănă cresc mari și pot crea probleme.

Săgetător- Soarele, Saturn și Pluton din Capricorn fac opoziție cu Luna Plină din Rac, semn că bugetul e limitat. Venus este în casa dușmanilor vizibili și invizibili, iar cuadratura lui Jupiter cu Neptun vă îndreaptă fața către credința practicantă. Asta vă ajută să vă eliberați de păcate, că Luna Neagră e cea care vă destabilizează. Este permanent prezentă pe astrograma țării(Capricorn), afectând câștigurile vostre.

 


Abonează-te pe

Citește și:

HOROSCOPUL CRĂCIUNULUI 2018. Cum îți este CRĂCIUNUL în funcție de ZODIE?

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

HOROSCOP. Runele pentru săptămâna 23-29 decembrie, cu Mihai Voropchievici. Leii vor afla un adevăr fantastic. Gemenii vor fi protejați pe toate planurile

Horoscop pentru săptămâna 24 - 30 decembrie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Taurii trebuie să se acomodeze cu situațiile, Leii trebuie să fie atenți la sănătate

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 17-23 ianuarie 2021! Trei zodii, în pericol, aspecte astrale grele

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Labioplastie! Ce presupune această intervenție estetică și cine apelează la ea?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri