Horoscop MARIANA COJOCARU pentru CRĂCIUN. Gemenii rămân cu buzunarele goale, Balanțele sunt în pericol


Horoscop Mariana Cojocaru pentru 22 - 28 decembrie 2018. Luna Plină de Crăciun aduce o perioadă agitată pentru zodii - previziuni complete pentru Kfetele.ro.

Rac- Patroana voastră astrală va fi în domiciliu, la început de săptămână. E vorba de Lună. Ba chiar vă spun că va fi Lună Plină… Luna Plină sufletului dă lumină, de obicei. Cei cu relații incompatibile vor avea de suferit, datorită opoziției pe care aceasta o va face cu Soarele, Pluton și Saturn din zodia opusă- Capricorn. Cei ce iubesc se cadorisesc. Sănătatea amintește de odihnă și reparații: curente și capitale.

Leu- Săptâmăna care urmează va fi una bună, deoarece Luna va tranzita zodia voastră. Posibile câștiguri, stare de spirit pozitivă, alergătură. Începutul de săptămână este destul de delicat pentru sănătate, de aceea vă recomand să aveți grijă de voi. Să vă îmbracați bine, că e sezon rece. Afecțiuni karmice care pot scăpa de sub control. În special, dacă anul de-l lăsați în urmă a fost destul de dificil, greu.

Fecioara- Fecioara Sfântă a zămislit Prunc de Lumină, care ne arată calea. Darurile de Moș Crăciun sunt importante, așa cum sunt și momentele de generozitate și altruism. Sănătatea vrea să mergeți la biserică și în mod deosebit la maslu. Legumele nu trebuie să lipsească de pe masă nici măcar de sărbători. O dietă echilibrată e garanția unei sănătăți bune. Daruri primiți, daruri să dăruiți tuturor!...

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Specialiștii de la ANM au dat verdictul! Se întoarce iarna!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri