Horoscop Mariana Cojocaru pentru 8 - 15 iunie! Mare atenție la prietenii falși și la pasiunile neîmplinite - previziuni complete pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru 8 - 15 iunie! Mare atenție la prietenii falși și la pasiunile neîmplinite - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 8 - 15 iunie!

SAGETATOR

După ce citiți tot acest horoscop, începând cu Berbercul, o să înțeleagă doar cei cărora le-am interpretat eu astrograma personală și karmică cum este adevăratul lor destin. Dacă le-au spus alții, acum văd cum este haos total. Energiile belicoase din țara asta stau la baza fenomenelor meteo și nu numai. Vă aduceți aminte de cutremurul din 28.10 anul trecut? Sunt câțiva care cu…tremură tare.

CAPRICORN

Să știe toate spiritele inferioare că energiile negative sunt duse în scoarța pământului- acum de Saturn Retrograd și Pluton Retrograd. În interiorul Terrei este  Infernul (Pluton Retrograd-duce Scorpionii inferiori și pe cei combinați cu ei în viața personală și profesională). Saturn Retrograd  duce infidelii și cei cu viața sexuală haotică(inclusiv în trecut). 9 Trepe spre Infern, alții 9 Trepte spre Rai.

VARSATOR

A fost foarte dificil Anul Trecut, dar cei care nu au înțeles să facă schimbările necesare în viață pot suferi și acum. Și eu am plătit anul trecut, dar știu că am plătit și a meritat. Așa nu mă voi mai întâlni cu persoanele care mi-au făcut rău în această viață și în toate viețile viitoare. Să știți acum că astrograma personală vă poate da măsura vieții și vă ajută să faceți selecția celor care vă poate merita.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru VARA 2019! Axa Karmică vine la pachet cu iubiri pasionale din trecut şi cu trădări de la cine nu te aştepţi - previziuni complete pentru Kfetele.ro

PESTI

Cu Lilith și aspectele astrale menționate anterior în acest horoscop e musai să înțelegeți cum se face diferența între spiritele inferioare(vezi peștele care coboară) și Spiritele Superioare(peștele care urcă și dă adevărata credință), acel SS de pe Face Book-ul meu de mai bine de un an. Compatibilitățile nefaste taxează destinul, de aceea e nevoie să știți ce secrete ascunde sinastria fiecăruia în parte.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Mircea N. Stoian e "profu' de comunicare"! Specialistul îţi spune care sunt cele şapte semne tăcute că vrea să se despartă de tine! Fii foarte atentă! KFETELE EXCLUSIV!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri