Horoscop Mariana Cojocaru pentru 24 februarie - 2 martie. Urmează o perioadă cu pasiuni fierbinţi, iubiri din trecut şi cumpene sentimentale - previziuni complete pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru 24 februarie - 2 martie. Urmează o perioadă cu pasiuni fierbinţi, iubiri din trecut şi cumpene sentimentale - previziuni complete pentru Kfetele.ro.

Rac- Mare atenția la problemele care vă apar în această perioadă. Unii se pot face de râs. Preacurvia va fi decriptată și devoalată. Cum karma poate să vă joace feste, e bine să știți că se plătesc păcatele și pentru cariera aleasă neadecvat și pentru căsătorii aranjate (vezi cazul profesoarei de la ASE cu preotul din București). Oare cum acceptă preoteasa lui așa un bărbat? E vorba de compromis, oare?! Copiii?!

Leu- Cuadratura Soarelui Natal cu Marte din Taur, cu Luna din Scorpion și Lilith din Vărsător pe zodii fixe vă cere să eliminați persoanele agresive din viața voastră. Marte în Taur nu se simte foarte confortabil și poate provoca accidente domestice, tăieturi, luxații. Dar și certuri cu șefii, dispute cu autoritățile (justiție). Veți vedea conflicte deschise și în viața socială și în cea politică (lupta pe os).

Citeste si: Horoscop MISTIC 2019. Mariana Cojocaru trage un mare semnal de alarmă pentru anul acesta. Aceste zodii sunt în pericol în vara lui 2019

Fecioara- Unele sunt Fecioare Albe (porumbei și porumbițe), la altele eliminam primele două litere și vedem că sunt... ciori. Zodie dublă, căci unii se și droghează. Miron Cosma și Marinela Nițu sunt amândoi nativi ai acestei zodii. Primul poet nemuritor și cea din urmă, brunetă și tunată toată e cadână.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Cum să faci clătite curcubeu? Reţeta simplă pe care trebuie neapărat să o încerci!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri