Horoscop Mariana Cojocaru pentru 24 februarie - 2 martie. Urmează o perioadă cu pasiuni fierbinţi, iubiri din trecut şi cumpene sentimentale - previziuni complete pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru 24 februarie - 2 martie. Urmează o perioadă cu pasiuni fierbinţi, iubiri din trecut şi cumpene sentimentale - previziuni complete pentru Kfetele.ro.

Berbec- Kiron a intrat în constelația voastră. Cum este un Centaur va trebui să luați aminte la anumite semnale! Vă avertizează asupra greșelilor comise în viață. Cu copii făcuți prin sat și printre angajate. Să nu faceți așa ceva, că ajungeți la fundul saculu (bani). Nu vă vindecați și nu vă spălați cu toată apa Dâmboviței. Aviz amatorilor și amatoarelor de plăceri!

Taur-  Stellium-ul din Capricorn, cum e zodie de Pământ ca și a voastră, favorizează deschiderea spirituală, dar și comunicarea cu duhovnicii, trecutul-prezentul și viitorul de pe astrograma dumneavoastră kamică. Evident, importantă este cea personală. Pe cea generală, puteți avea blocaje de comunicare, piedici de plecat la drum. Examene, probe existențiale dure. Atenție la sănătate, nu o neglijați

Citeste si: HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru săptămâna 25 februarie - 3 martie. Mesajul de MARTISOR

Gemeni- Karma Negativă, Venus, Pluton și Saturn(Stelilium-ul de care scriam înainte) face aspect de sextil cu Soarele din Pești. Cum face aspect de cuadratură cu Soarele Vostru natal în horoscopul general, nu cel personal, e bine să fiți cu ochii pe carieră și pe sănătatea mamei și a tatălui. Noroc că vine primăvara și toate zodiile de aer vor ieși afară, să zboare liber și neîngrădite. Nu ni se pot tăia aripile!


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Proprietățile miraculoase ale afinului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri