Horoscop Mariana Cojocaru pentru 18 - 25 august. O săptămână plină de schimbări radicale - previziuni complete pentru Kfetele.ro​


Horoscop Mariana Cojocaru pentru 18 - 25 august. O săptămână plină de schimbări radicale - previziuni complete pentru Kfetele.ro​


In articol:

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 18 - 25 august

Leu

Marte va părăsi Zodia Voastră și va intra în Fecioară. E generator de conflicte, iar opoziția pe care o va face cu Luna Albă, Luna Neagră și Neptun Retrograd din Pești aprinde butonul roșu existențial, deci PERICOL! Cum dragostea trece prin stomac, e bine să fiți pregătiți din timp cu ce apare pe harta voastră natală la câștigurile de viitor și la banii de la bătrânețe (carieră/sănătate).

Fecioara

Nu e de joacă cu aspectele ce se creionează acum, mai ales că Soarele va intra imediat după Marte în Constelația Voastră (citiți ce am scris și la celelalte zodii și ce am scris înainte de Eclipsă și perioada Post-Eclipsă). De ce? Săptămâna va debuta cu o ocultație Lună Albă-Lună-Neagră în Pești, zodia opusă vouă. Cum eu asimilez Luna Neagră cu Eclipsa de Lună, efectele își pot arăta colții duri.

Balanță

Marte în Fecioară spune că vor izbucni conflicte mari. Unele vă vizează direct pe voi și vă pot bloca destinul. Cheile deblocării nu sunt în acest horoscop general, ci în horoscopul vostru personal. E ca un Val Tzunami conjuncția Lunii Albe cu Luna Neagră și opoziția cu Marte. Un al doilea seism existențial, în ultima lună și două zile. Poate nu realizați, dar soarta vă va fi pusă în pericol imediat.

Scorpion

Scorpionii inferiori vor avea probleme cu nativii din Loturile Superioare astrale, iar Scorpionii Superiori vor fi susținuți de mine personal. Susțin în special pe cei a căror astrograma mi-a trecut prin față. Nu e vorba de Băsescu, Stolojan, Dragnea (Scorpioni) de i-am analizat la TV, ci de cei de care m-am ocupat personal (previzional). Probleme în amor, sănătate, viață, carieră, credit, copii.

Citeste si: Horoscop vineri, 16 august. Un nou început! Se schimbă tot!


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

S-a logodit! Concurenta de la Survivor România a primit inelul de logodnă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscopul saptamanii

Parteneri