Horoscop Mariana Cojocaru pentru 13 - 19 ianuarie 2019! Anul Nou pe rit vechi aduce schimbări majore în viaţa zodiilor - previziuni pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru 13 - 19 ianuarie 2019! Anul Nou pe rit vechi aduce schimbări majore în viaţa zodiilor - previziuni pentru Kfetele.ro.


In articol:

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 13 - 19 ianuarie 2019!

Capricorn- Eclipsele perioadei(cea din 5-6 ian și cea din 21 ian) și conjuncția Mercur –Saturn vă face tăcuți și timizi pe cei mai mulți dintre voi. Cei guralivi e bine să își vadă lungul nasului și să înțeleagă faptul că nu sunt buricul pământului. Cerebralii zodiei vor ști exact cum să găsească o cale de rezolvare la o problemă care îi macină. Mă refer la cei care sunt singuri, nu la cei care trăiesc viața păcătos.

Citeste si: Horoscop COMPLET 2019! Anul care vine este MAGIC pentru trei zodii - previziuni astrale detaliate

Vărsător- Lilith alias Luna Neagră poate pune în pericol sarcina multor femei (atenție pruncii din pântec) sau poate da infertilitatea(Lilith există în două variente-una stearpă și una care fură copiii din pântecele mamelor). Cum Lilith are proasta reputație de prostituată a zodiacului, le poate afecta multor femei sau bărbați relațiile matrimonial/personale. Lilith în varianta bună e planeta esoterismului.

Pești- Peștii care urcă sunt numai cei care practică adevărata magie albă(astrologia de nivel superior, medicina homeopată, acupunctura chineză). Cei care coboară se pot da ALBI, dar de fapt sunt NEGRI. Să facem distinție între cei care nu trăiesc în păcat și cei care folosesc metode esoterice(sau alte metode) ca să se destrăbăleze în spate cu adepții de-I atrag. Eclipsele au menirea de a ințelege- limpezirea apelor.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Înălţarea Domnului 2020: De ce nu este bine să împrumuţi bani în această zi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri