Horoscop Mariana Cojocaru pentru 13 - 19 ianuarie 2019! Anul Nou pe rit vechi aduce schimbări majore în viaţa zodiilor - previziuni pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru 13 - 19 ianuarie 2019! Anul Nou pe rit vechi aduce schimbări majore în viaţa zodiilor - previziuni pentru Kfetele.ro.


In articol:

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 13 - 19 ianuarie 2019!

Balanța- Soarele natal este în opoziție cu Marte și Luna la debut de săptămâna. Un aspect care vă vrea independenți/e, nu dependenți/e de alții. Cum sunt multe persoane care se agață financiar de partenerii lor de viață sau se dedau la plăceri carnale pentru a obține bani(Lilith-infertila în sector astro-sentimental) e bine să semnalez acest fapt. Pe Eclipse unele graviduțe își pot pune pruncii în pericol.

Citeste si: Horoscop COMPLET Mihai Voropchievici pentru 2019! Două zodii își schimbă viața total, alte două pierd tot

Scorpion- Atenție cu cine comunicați, că e perioada în care trebuie să fiți rezervați! Doar cu spiritele înalte vă puteți ajuta(conjuncție Mercur-Saturn). Câștigurile materiale pot fi înjumătățite de opozițiile pe care Jupiter și Venus le face cu Jupiter din Gemeni(astrograma țării). Avertizare: unii pot avea parte de blocaje karmice, din cauza păcatelor carnale acumulate(cuadratură Soare natal- Lilith din Vărsător).

Săgetător- Deși Venus și Jupiter sunt considerați purtători de noroc, din cauza opoziției pe care o fac cu Jupiter de pe astrograma țării, în cel mai fericit caz vă înjumătățește norocul. Asta dacă aveți un confesor de calibrul meu sau de și mai mare calibru(pustnic din Munții Bucovinei-conjuncție Mercur-Saturn în perioada Eclipselor). Defectarea sau pierderea telefonului mobil sau a unui alt bun personal.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Înălţarea Domnului 2020: De ce nu este bine să împrumuţi bani în această zi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri