Horoscop Mariana Cojocaru: cele mai norocoase zodii in luna IUNIE. Au lumea la picioare


Horoscop Mariana Cojocaru: cele mai norocoase zodii in luna IUNIE. Au lumea la picioare

Soarele se va poziţiona în cel de-al doilea decan al Zodiei Gemenilor, adică va fi în miezul Costelaţiei şi problemelor perioadei. E bine să ştiţi acum care este culoarea favorabilă a perioadei: galben. Florile de culoarea galbenă sunt cele care vă aduc multă bucurie în suflet şi vă şi bucură privirea. Gălbenelele, irisul galben, păpădia, muşetelul(gălbenelele, muşeţelul, păpădia sunt flori vindecătoare).

Berbec- Sunt vizaţi în special Berbecii născuţi în al doilea decan al zodiei. Cuadratura Lunii cu Soarele natal vă îndeamnă la evoluţie spirituală. Cu Soarele în Gemeni vă regăsiţi cu persoanele dragi şi cu prietenele/prietenii la un pahar cu vorbe, o cească de cafea, de ceai sau de ciocolată…cu dragoste. Unii pot face acest lucru acum cu vecinii. Studioşii se pregătesc pentru examene şi pun serios mânuţa pe carte, că nu-i de joacă. Abia apoi se gândesc la vacanţă! Sănătatea vrea aer liber.

 

Taur- Cu Soarele în sector astro-financiar şi astro-imobiliar va trebui să vă gândiţi la câştiguri, transferuri, tranzacţii. Unii vând câte ceva să facă acum rost de bani de vacanţă. Alţii investesc pe termen lung, atunci când vând ceva. Nu cereţi mult pe lucrurile de valoare, că este perioadă de criză în ţară. Sănătatea voastră cere investiţii serioase- reparaţii curente şi capitale.

Exploziile solare nu sunt de bun augur pentru sănătate. Ieşiţi în natură doar la orele potrivite, nu în miez de zi.

 

Gemeni- Săptămâna care urmează are ca vedete nativii celui de-al doilea decan al zodiei. Există un trigon bun între Soare conjunct cu Mercur(patronul vostru zodiacal) şi Nodul Lunar Sud în rezonanţă cu Marte. Acest trigon avantajează doar pe cei buni, de lumină.

Nu-i favorizează pe cei întunecaţi la faţă, ce se îmbracă doar în culori sumbre, că nu sunt lumini…ci doar umbre (mithologie Castro şi Polux).  Culorile închise nu sunt potrivite acestei perioade pentru voi.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop financiar pentru saptamana 4-10 iunie 2018. Unele zodii au parte de castiguri mari

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Horoscop COMPLET pentru saptamana 4 - 10 iunie 2018. Doua zodii sunt vedetele acestei perioade

Horoscop Mihai Voropchievici pentru luna iunie. Surprize si provocari pentru zodii

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. Luna IUNIE aduce noi inceputuri, reglari de conturi, bani pentru cateva zodii

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

La cât timp se curăță acvariul. Frecvența spălării unui acvariu depinde de mai mulți factori

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri