Horoscop Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. Luna IUNIE aduce noi inceputuri, reglari de conturi, bani pentru cateva zodii


Horoscop Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. Luna IUNIE aduce noi inceputuri, reglari de conturi, bani pentru cateva zodii

Soarele se va poziţiona în cel de-al doilea decan al Zodiei Gemenilor, adică va fi în miezul Costelaţiei şi problemelor perioadei. E bine să ştiţi acum care este culoarea favorabilă a perioadei: galben. Florile de culoarea galbenă sunt cele care vă aduc multă bucurie în suflet şi vă şi bucură privirea. Gălbenelele, irisul galben, păpădia, muşetelul(gălbenelele, muşeţelul, păpădia sunt flori vindecătoare).

Berbec- Sunt vizaţi în special Berbecii născuţi în al doilea decan al zodiei. Cuadratura Lunii cu Soarele natal vă îndeamnă la evoluţie spirituală. Cu Soarele în Gemeni vă regăsiţi cu persoanele dragi şi cu prietenele/prietenii la un pahar cu vorbe, o cească de cafea, de ceai sau de ciocolată…cu dragoste. Unii pot face acest lucru acum cu vecinii. Studioşii se pregătesc pentru examene şi pun serios mânuţa pe carte, că nu-i de joacă.

Abia apoi se gândesc la vacanţă! Sănătatea vrea aer liber.

 

Taur- Cu Soarele în sector astro-financiar şi astro-imobiliar va trebui să vă gândiţi la câştiguri, transferuri, tranzacţii. Unii vând câte ceva să facă acum rost de bani de vacanţă. Alţii investesc pe termen lung, atunci când vând ceva. Nu cereţi mult pe lucrurile de valoare, că este perioadă de criză în ţară. Sănătatea voastră cere investiţii serioase- reparaţii curente şi capitale.

Exploziile solare nu sunt de bun augur pentru sănătate. Ieşiţi în natură doar la orele potrivite, nu în miez de zi.

 

Gemeni- Săptămâna care urmează are ca vedete nativii celui de-al doilea decan al zodiei. Există un trigon bun între Soare conjunct cu Mercur(patronul vostru zodiacal) şi Nodul Lunar Sud în rezonanţă cu Marte. Acest trigon avantajează doar pe cei buni, de lumină. Nu-i favorizează pe cei întunecaţi la faţă, ce se îmbracă doar în culori sumbre, că nu sunt lumini…ci doar umbre (mithologie Castro şi Polux).  Culorile închise nu sunt potrivite acestei perioade pentru voi.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Mihai Voropchievici pentru saptamana 3 - 9 iunie 2018. Urmeaza o perioada a schimbarilor

Fulgy și-a făcut IUBITĂ la Spitalul de Psihiatrie! Incredibil cum a agățat-o!

Horoscop Urania pentru saptamana 2 - 8 iunie 2018. Perechea astrala Soare - Mercur aduce mult noroc pentru trei zodii

Horoscop Minerva pentru saptamana 3 - 9 iunie 2018. Urmeaza o perioada mai grea pentru doua zodii

TRIMITE: Mesaje, urări şi felicitări de Sânziene 2021. Cele mai frumoase mesaje pentru data de 24 iunie 2021!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

TRIMITE: Mesaje, urări şi felicitări de Sfinţii Petru Şi Pavel, în data de 29 iunie 2021!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri