Horoscop Mariana Cojocaru 26 ianuarie - 1 februarie 2020. Săptămână explozivă, risc uriaș de accidente pentru trei zodii


Ce anunță astrologul pentru săptămâna care urmează. O săptămână pe care nimeni nu o va uita prea curând.

Săgetător- Cum Marte este în constelația voastră  vor fi tensiuni și capcane la fiecare pas, chiar dacă stați acasă. Vă spuneam săptămâna trecută că echivalentul în zodiacul chinezesc este Șobolanul. Cum am intrat în Anul Șobolanului de Metal, cu Marte la debut(exact cum a fost Marte la debutul Anului nostru Nou în Scorpion) să nu vă mirați că va fi activ 2Malefic Kisees. Marte e un malefic, știți.

Citeste si: Zodiile pentru care februarie va fi o lună „de foc”

Nativii zodiei Pești primesc lecții

Capricorn- Începe momentul adevărului pentru cei mai mulți dintre voi, că nu știți cum să luați un start bun(Marte într-un sector existențial delicat, ce ține de carieră, loc de muncă, controale, sancțiuni, etc). Multe din durerile de cap sunt generate nu doar de planul profesional, ci și de dragoste(inclusiv copii). Cum căile de ieșire la liman le pot vedea pe astrogramă, nu mă pot aventura aici să le dau ultra-general.

Horoscop Mariana Cojocaru

Vărsător- Startul săptămânii poate părea bun, cu Soare, Mercur și Luna în zodia voastră. Dar, să știți că fac toate, pe rând, un aspect dur, ce vine în valuri din ce în ce mai mari. Cu cine? Cu Uranus din Taur, aspect de cuadratură și nu-I de joacă. Ați văzut ce aspecte sunt înscrise și la celelalte zodii. Că aveți înscrisă Axa Karmică în locuri pe care nu știți singuri să le interpretați pe dragoste, carieră, etc.

Pești-  Pe 28 ianuarie Lilith părăsește constelația voastră și va intra la Berbec. Ce nu știți voi este că, deja, intră în rezonanță cu Kiron(lecții de viață care vă pot destabiliza). Mulți nu conștientizează faptul că le pot spune aceste lecții de pe astrograma lor karmică, să nu le tot repete și să nu știe nici măcar că le poate afecta sistemul de gândire, cariera, raporturile în dragoste(iubit/a, copii) sau în carieră.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Cum arată acum Larisa Vasile de la Exatlon! A pozat în costum de baie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscopul saptamanii

Parteneri