Horoscop Mariana Cojocaru 26 ianuarie - 1 februarie 2020. Săptămână explozivă, risc uriaș de accidente pentru trei zodii


Ce anunță astrologul pentru săptămâna care urmează. O săptămână pe care nimeni nu o va uita prea curând.


In articol:

Leu- Unii au coamă alții nu! Unii se descurcă, alții cred că se descurcă… Spuneam la Rac de blocajele perioadei, iar căile de deblocare pot să le văd pe astrograma voastră kamică. Sunt chestiuni complexe și puteți fi destabilizați pe termen lung, chiar ce nu gândiți. Apoi vin peste voi restanțele karmice de plată, chiar dacă acum spuneți că vă merge bine.Vizate sunt și sănătatea și relația matrimonială/amoroasă.

Citeste si: Zodiile care suferă în luna februarie! Vor fi copleșite de probleme

 

Nativii zodiei Fecioară pot avea probleme de sănătate

Fecioara- Stellium-ul din Capricorn, format de Axa Karmică cu Jupiter, Saturn, Pluton, dar și cele trei planete din Vărsător la debut de săptămână (Soare, Mercur, Luna) vă ia la întrebări. V-ați orientat și îndrumat bine copilul sau copiii; nepoții sau vlăstarele tineri din familie(dragoste)? Că mulți acum mi se plâng; deși i-au educat, micuții nu-și găsesc locul sub Soare(cariera). Vă poate afecta și sănătatea.

Horoscop Mariana Cojocaru

Balanța- Mercur, Soarele și Luna sunt la început de săptămână în Vărsător și vă spune că e nevoie de deschidere către înțelepciune și cunoaștere. Stelliun-ul din Capricorn(Pluton, Saturn, Jupiter) cu Axa Karmică și din Rac, fac aspect de cuadratură(nefast) cu Soarele natal. Cumpene, ce vi le pot explica doar studiindu-va doar harta personală, cea mai bună busolă de orientare în spatiu și timp…

Scorpion- Dacă ați citit deja și la celelalte zodii, veți vedea câte meandre sunt acum  și pe destinul vostru. Adevărate capcane care vi se întind de cei cu care lucrați(loc de muncă/carieră), dragoste(parteneri incompatibili), sănătate(afecțiuni ce sunt în stare latentă și pot izbucni acum sau mai târziu). Cum mulți amestecă lucrurile și își iau parteneri de la locul de muncă sau business e clar că plâng în pumni. De zor!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Simina de la Puterea dragostei a născut în secret? Ce îi anunța pe fani în urmă cu câteva luni

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscopul saptamanii

Parteneri