HOROSCOP. Eclipsele anului 2019. Minerva, previziuni pentru zodii. Nu vindeți nimic la început de an. Apar probleme cu ficatul


HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Minerva a fost invitată la ”Voi cu Voicu”, unde a vorbit despre cele cinci eclipse din 2019 și despre semnificațiile acestora.

HOROSCOP. ”Vor fi cinci eclipse, de regulă sunt patru pe an. Avem eclipsă parțială de soare mâine, în semnul Capricornului, pe 6 ianuarie, la o distanță de 12 grade de nodul Sud. E o poveste și cu nodurile lunare, unii astrologi le folosesc ad-literam cum au fost în astrologia hindusă. Noi lucrăm cu un sistem matematic, astrologia occidentală se bazează pe mișcarea Pământului în jurul Soarelui.

HOROSCOP. Avem o a doua eclipsă, de Lună, pe 21 ianuarie. Este în Leu, pe nodul Nord. Este benefică pentru noi.

Citeste si: Horoscop sexual 2019. Secretul fiecarei ZODII și punctele erogene ale fiecărui nativ

HOROSCOP. Nodul Sud reprezintă o sumă de lucruri, gânduri, acțiuni, idei, acoperă o arie largă de evoluție. Nu este nimeni care nu are resurse, depinde de locul în care cade acest nod. Cu nodul Sud în Capricorn, cei care aveți această configurație, dați un semn înapoi: Capricorn, Rac, Berbec, Balanță. Gândiți-vă bine ce ați făcut în acești 18 ani care au trecut. Mulți au pierdut bătălia cu viața pe axa Leu - Vărsător. Eu m-am speriat câți Vărsători au decedat anul trecut. Moartea este o trecere într-o dimensiune imaterială. Sufletul nu moare. Resursa ce înseamnă: Sudul este trecutul, Nordul este viitorul. Ai venit cu lecții învățate din trecut, pentru a putea materializa viitorul.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Toți românii trebuie să știe asta. Se va întâmpla în următoarea perioadă. Ministerul Sănătății a dat Ordinul.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri