HOROSCOP. Eclipsele anului 2019. Minerva, previziuni pentru zodii. Nu vindeți nimic la început de an. Apar probleme cu ficatul


HOROSCOP. Eclipsele anului 2019. Minerva, previziuni pentru zodii. Nu vindeți nimic la început de an. Apar probleme cu ficatul

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Minerva a fost invitată la ”Voi cu Voicu”, unde a vorbit despre cele cinci eclipse din 2019 și despre semnificațiile acestora.

HOROSCOP. ”Vor fi cinci eclipse, de regulă sunt patru pe an. Avem eclipsă parțială de soare mâine, în semnul Capricornului, pe 6 ianuarie, la o distanță de 12 grade de nodul Sud. E o poveste și cu nodurile lunare, unii astrologi le folosesc ad-literam cum au fost în astrologia hindusă. Noi lucrăm cu un sistem matematic, astrologia occidentală se bazează pe mișcarea Pământului în jurul Soarelui.

HOROSCOP. Avem o a doua eclipsă, de Lună, pe 21 ianuarie. Este în Leu, pe nodul Nord. Este benefică pentru noi.

Citeste si: Horoscop sexual 2019. Secretul fiecarei ZODII și punctele erogene ale fiecărui nativ

HOROSCOP. Nodul Sud reprezintă o sumă de lucruri, gânduri, acțiuni, idei, acoperă o arie largă de evoluție. Nu este nimeni care nu are resurse, depinde de locul în care cade acest nod.

Cu nodul Sud în Capricorn, cei care aveți această configurație, dați un semn înapoi: Capricorn, Rac, Berbec, Balanță. Gândiți-vă bine ce ați făcut în acești 18 ani care au trecut. Mulți au pierdut bătălia cu viața pe axa Leu- Vărsător. Eu m-am speriat câți Vărsători au decedat anul trecut. Moartea este o trecere într-o dimensiune imaterială. Sufletul nu moare. Resursa ce înseamnă: Sudul este trecutul, Nordul este viitorul. Ai venit cu lecții învățate din trecut, pentru a putea materializa viitorul.

 


Abonează-te pe

Citește și:

DIETA cea mai SIMPLĂ. Pierzi 12 KILOGRAME în doar trei SĂPTĂMÂNI

A MURIT! O veste tristă a fost transmisă de Casa Regală

2019 - Cele mai fericite perioade pentru nunți și botezuri. Norocul e scris in astre

Povestea şocantă a tinerei care s-a iubit cu FRATELE ei: "Simţeam cum degetele alunecă de pe spatele lui fierbinte..."

A murit primarul din Gdansk, înjunghiat în fața a sute de oameni

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul lunii

Horoscop CAPRICORN Noiembrie 2021. Nativii Capricorn, în mijlocul conflictelor la locul de muncă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri