Horoscop decembrie 2017 - bani, cariera, sanatate si familie. O zodie este marea castigatoare


Horoscop decembrie 2017 - bani, cariera, sanatate si familie. O zodie este marea castigatoare

Ultima lună a acestui an se arată a fi una dintre cele mai dinamice şi ofertante ale lui 2017.

Se pare că astrele ne ţin din scurt, pregătindu-ne o suită de evenimente astrale care ne îndeamnă parcă să facem bilanţul anului care tocmai s-a scurs şi să deschidem capitole noi pe care să le dezvoltăm în cel care tocmai începe. Dar haideţi să vedem pe larg cum ne tratează decembrie.

Marte (Balanţă) opoziţie Uranus Rx (Berbec): confruntarea

Prima zi a ultimei luni de iarnă se remarcă prin aspectul tensionat de opoziţie lansat de Marte din semnul Balanţei lui Uranus retrograd din zodia Berbecului.

Pe fondul acestei configuraţii astrale, se prea poate ca orice tendinţă de a ceda egoismului să iasă în evidenţă în detrimentul bunului mers al parteneriatului de viaţă şi/sau de afaceri. Nu ne rămâne decât să găsim o modalitate de a ne lepăda de orgoliu înainte ca acesta să facă ravagii pe plan relaţional. Depinde doar de noi.

Venus poposeşte în Săgetător: experimentare, pasiunea mea

Începând cu data de 1, Venus se mişcă prin zodia Săgetătorului. Cât se plimbă prin acest semn, ne sporeşte apetitul (Venus) pentru experienţe noi (Săgetător), fie că sunt de ordin amoros sau de orice altă natură. Ne dorim să experimentăm stări şi senzaţii pe care nu le-am încercat pân-acum, fapt pentru care statornicia nu ne caracterizează perioada aceasta. Nu este exclus aşadar, ca pe tot parcursul şederii sale în această zodie, să fim într-o continuă explorare a ineditului şi exoticului.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>> 


Abonează-te pe

Citește și:

Patru zodii de femei care vor imbatrani cel mai frumos. Viata le-a dat din toate

Ți se rupe sufletul! O actriță româncă este grav bolnavă: ”Vreau să MOR!”

Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 20 - 26 noiembrie 2017. Soarele in Sagetator anunta o perioada dificila pentru zodii

Horoscop complet AstroCafe pentru 20 noiembrie: Ziua de luni este magica pentru cateva zodii - dragostea pluteste in aer

Horoscop Mihai Voropchievici, saptamana 20-26 noiembrie 2017. Doua zodii sunt sub protectie divina

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

6 zodii care pot fi suflete pereche pentru zodia Vărsător.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri