Horoscop decembrie 2017 - bani, cariera, sanatate si familie. O zodie este marea castigatoare


Ultima lună a acestui an se arată a fi una dintre cele mai dinamice şi ofertante ale lui 2017.

Se pare că astrele ne ţin din scurt, pregătindu-ne o suită de evenimente astrale care ne îndeamnă parcă să facem bilanţul anului care tocmai s-a scurs şi să deschidem capitole noi pe care să le dezvoltăm în cel care tocmai începe. Dar haideţi să vedem pe larg cum ne tratează decembrie.

Marte (Balanţă) opoziţie Uranus Rx (Berbec): confruntarea

Prima zi a ultimei luni de iarnă se remarcă prin aspectul tensionat de opoziţie lansat de Marte din semnul Balanţei lui Uranus retrograd din zodia Berbecului. Pe fondul acestei configuraţii astrale, se prea poate ca orice tendinţă de a ceda egoismului să iasă în evidenţă în detrimentul bunului mers al parteneriatului de viaţă şi/sau de afaceri. Nu ne rămâne decât să găsim o modalitate de a ne lepăda de orgoliu înainte ca acesta să facă ravagii pe plan relaţional. Depinde doar de noi.

Venus poposeşte în Săgetător: experimentare, pasiunea mea

Începând cu data de 1, Venus se mişcă prin zodia Săgetătorului. Cât se plimbă prin acest semn, ne sporeşte apetitul (Venus) pentru experienţe noi (Săgetător), fie că sunt de ordin amoros sau de orice altă natură. Ne dorim să experimentăm stări şi senzaţii pe care nu le-am încercat pân-acum, fapt pentru care statornicia nu ne caracterizează perioada aceasta. Nu este exclus aşadar, ca pe tot parcursul şederii sale în această zodie, să fim într-o continuă explorare a ineditului şi exoticului.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>> 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Hot

Ce spune Alex Bobicioiu despre tânăra care a făcut videochat! ”Ea este fată bună, dar nu pentru a fi iubită. Nu m-aș mai întoarce la ea niciodată”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri