HOROSCOP cu Urania pentru săptămâna 9-15 februarie. Berbecii simt nevoia să fie alături de familie, Gemenii au parte de mici bucurii


HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Urania a prezentat previziunile astrelor pentru perioada 9 - 15 februarie.

Rac

 

Între 9 și 11 februarie, în zorii zilei, provocări profesionale, confruntări cu atât mai radicale, cu cât nativii au funcție și răspundere profesională care stau în vizorul opiniei publice. Combativitate, dar și reacții bruște, brutale, excesive; lipsă de măsură și riscuri asumate de multe ori inutil sau disproporționat față de motivul invocat. Subiectivism. Pe 11 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor și le va da, până pe 17 aprilie, cât va dura acest tranzit, multă suplețe în gândire, concluzii și percepții mai ales în chestiunile majore de viață și activitate.

Citeste si: Emiliano Sala a murit în accidentul de avion! Anunţul oficial al autorităţilor britanice

 

Între 11 februarie, după ora 3.29, și dimineața zilei de 13 februarie, relațiile dintre nativi și unii prieteni se pot consolida pe fondul nevoii de a coopera într-o activitate de interes comun sau care îi reunește pe baza intențiilor și presa apariției unor noi personaje în câmpul de relații amicale ale Racilor, precum și o eventuală intervenție a acelora în viața și activitatea nativilor care vor putea fi sprijiniți și asistați de acele persoane în mod constant și favorabil lor. Între 13 februarie, după ora 11.32, și după-amiaza zilei de 15 februarie, moment în care cei născuți în zodia Racului se pot concentra pe chestiunile ce le macină gândurile. Moment al interogațiilor interioare, dar și al efortului de a găsi răspunsurile necesare. Din 15 februarie, după ora 16.03, secvență mai bună, prin intervenția destul de puternică și de bogată în influxuri a Lunii, în tranzit prin domiciliul ei (zodia Racului), care le va insufla nativilor multă inspirație, sensibilitate, intuiție și suplețe în percepții. Relațiile parteneriale vor deveni mai complicate, mai radicale. Surprize în planul unor eventuale câștiguri sau favoruri.

Citeşte continuarea pe Libertatea. 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Ce știm, de fapt, despre Coronavirus? Descoperire este de ultim moment

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri