HOROSCOP cu Urania pentru săptămâna 12-18 ianuarie. Berbecii își abandonează problemele, Gemenii au probleme serioase


HOROSCOP. Previziuni Urania pentru perioada 12 – 18 ianuarie 2019 . Cunoscutul astrolog prezintă prezicerile astrelor pentru săptămâna viitoare.


In articol:

HOROSCOP BERBEC

În prima parte a zilei de 12 ianuarie, momente de calm și confort interior, fugă de stres, abandon al problemelor care le-ar solicita nativilor atenția și i-ar „încărca negativ'. Unii vor avea chef de meditație ca scop recreativ sau curativ. Între 12 ianuarie, după ora 10:18‘, și seara zilei de 14 ianuarie, Berbecii vor fi în bună formă fizică și psihică, în stare să-și asume sarcini de serviciu sau activități personale care implică concentrare, consum de energie și combativitate.

Citeste si: Dieta pe grupe sanguine. Ce trebuie sa mananci in functie de grupa de sange

HOROSCOP. Dinamism interior care îi poate motiva ori de câte ori se vor apuca de proiecte de viață importante sau cu scop educativ. Senzație interioară de „înflorire', de progres. Între 14 ianuarie, după ora 20:32‘, și zorii zilei de 17 ianuarie, dorință de stabilitate materială, nevoia de a-și consolida modul de viață curent printr-o rezervă bănească obținută prin măsură și economie.

HOROSCOP Între 17 ianuarie, după ora 03:01‘, și 18 ianuarie, frumoasă capacitate de a comunica, de a discuta în ipostaze oficiale sau publice; șansa de a primi informații utile. Posibile deplasări de scurtă durată sau pe distanțe mici, care să nu dureze, decât în rare cazuri, mai mult de o zi-două. Întreaga săptămână, nativii pot să primească o ofertă sau să beneficieze de o oportunitate care să le permită să dea curs preocupărilor socio-profesionale. Interes pentru studiu, învățare, perfecționare, indiferent de vârstă. Pentru unii, străinătatea poate funcționa în chip salutar. Rămâne activ grupul de planete pe casa rolului social și a ridicării în rang care indică piedici, de moment sau mai vechi, ca rezultat al unor carențe de educație ori al unor opțiuni greșite. Aspectul devine mai important pentru cei care se apropie de cincizeci – șaizeci de ani.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Cuza a devenit tătic?! A fost surprins într-o ipostază uimitoare

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri