HOROSCOP cu URANIA pentru intervalul 20 – 26 ianuarie 2019. Soarele și Mercur vor intra în zodia Vărsătorului. Două zodii se pregătesc de schimbări


HOROSCOP.  Astrologul URANIA prezintă horoscopul pentru intervalul 19 – 25 ianuarie 2019 când Soarele și Mercur vor intra în zodia Vărsătorului. Iată cum vor fi influențate zodiile.

HOROSCOP BERBEC

HOROSCOP În prima parte a zilei de 19 ianuarie, unii pot face scurte deplasări sau se pot afla în cursul unei călătorii. Mesaje legate de evenimentele în derulare în timpul serii anterioare și a acestei nopții. Între 19 ianuarie, după ora 05:44′, și zorii zilei de 21 ianuarie, preocupări mai mult sau mai puțin plictisitoare dar necesare în gospodărie. Stres provenind de la relațiile cu rudele apropiate (părinți) care îi pot acapara, extenua sau constrânge să-și asume activități ce decurg din datoriile morale sau obligațiile de familie.

Citeste si: Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 21 - 27 ianuarie. Mercur intră în Vărsător, toate zodiile iau decizii importante

HOROSCOP În ziua de 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și le va permite Berbecilor, timp de o lună, de acum încolo, să întâlnească persoane interesante, să participe la evenimente care să le suscite interesul, să treacă prin experiențe de viață incitante, să aibă inițiative interesante pe care să le pună în aplicare împreună cu unul sau mai mulți prieteni. Între 21 ianuarie, după ora 05:55′, și zorii zilei de 23 ianuarie, dorință de a face mișcare (antrenamente, activități sportive de agrement, de întreținere sau profesioniste). În dimineața zilei de 21 ianuarie, va avea loc Luna Plină în Leu care va intensifica dorința nativilor de a se destinde prin petreceri active (dans, jocuri, participare la manifestări colective), cheful de aventuri și trăiri intense în plan senzual sau sexual.

HOROSCOP Intre 23 ianuarie, după ora 05:32′, și dimineața zilei de 25 ianuarie, revenirea la sarcinile de serviciu cu mai multă dedicare sau simț al datoriei. Discrete disfuncții digestive. Pe 24 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului, semn în care va rămâne până pe 10 februarie a. c., și le va permite să afle lucruri noi, surprinzătoare în legătură cu unele persoane din cercul lor de apropiați ori să aibă dialoguri interesante și utile lor. Din 25 ianuarie, după ora 06:03′, relații parteneriale delicate, fragile, schimbătoare sau ambigui.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Ceartă la „Bravo, ai stil! Celebrities” între o concurentă și un jurat! Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri