Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 21 - 27 ianuarie. Mercur intră în Vărsător, toate zodiile iau decizii importante


Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 21 - 27 ianuarie. Mercur intră în Vărsător, toate zodiile iau decizii importante.


In articol:

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 21 - 27 ianuarie

Berbec - o săptămână importantă încă din primele zile, fac o sforțare, sparg o barieră, în orice caz sunt hotărâți să ia o decizie importantă. Pot exista supărări sau scântei în urma unor discuții cu prieteni sau șefii. Își susțin cu argumente demersurile și pot realiza lucruri mari, dar nu din punct de vedere financiar.

Citeste si: Horoscop Mihai Voropchievici pentru 21 - 27 ianuarie! Runele anunță o săptămână plină de peripeții pentru toate zodiile

Taur - o săptămână interesantă, mai ales în relația cu persoanele importante. Nu acționează deciziv, dar își pot impune punctul de vedere, mai ales în a doua parte a săptămânii. Au și strategia potrivită pentru a-și urma planurile.

Gemeni - se anunță o săptămână interesantă mai ales de joi, când încep să facă planuri de viitor sau prognozează ce se întâmplă dacă ei continuă pe drumul actual. Pot anticipa o consecință a acțiunilor din prezent și în funcție de asta pot schimba macazul. Sunt isteți, oportuniști, speculează bine oportunitățile.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Organizezi o petrecere de Sfânta Maria? Nu uita de candy-bar!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri