Horoscop COMPLET pentru ianuarie 2019. O lună plină de surprize pentru trei zodii


Horoscop COMPLET pentru ianuarie 2019. O lună plină de surprize pentru trei zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru luna ianuarie 2019.

Capricorn

 

Eşti plin de energie în prima parte a lunii, fiind momente deosebite de a trasa noi planuri de viitor, de a te ocupa exclusiv de tine şi de mofturile tale. Chiar dacă predomină senzaţia că eşti tu împotriva întregii lumi sau invers, de fapt este vorba despre o percepţie personală falsă. Controlează-ţi reacţiile şi stările de spirit, deoarece sunt momente pasagere în care transformarea personalităţii tale este accentuată şi de bun augur. Relaţiile cu prietenii sunt tensionate, deoarece pretenţiile tale vizavi de sprijinul pe care-l primeşti din partea lor te nemulţumeşte. Fii selectiv, dar nu exagerat de pretenţios. Unii apropiaţi chiar îţi vor binele şi te sprijină necondiţionat. Noutăţi financiare benefice, oportunităţi de a câştiga sume importante de bani.  

 

Varsator

 

Prima parte a lunii te predispune la izolare, introspecţie şi orientarea eforturilor spre treburile tale personale.

Sănătatea este vulnerabilă, astfel că ai nevoie de odihnă şi de îngrijiri medicale de specialitate. Prudenţă şi răbdare! Şi în plan profesional există forfotă în culise. Discuţii colegiale de taină, răbufniri ale unora de neînţeles, acuze mai mult sau mai puţin justificate. Fii foarte prudent în tot ce ţine de muncă şi de sănătate, acestea două fiind segmente de viaţă legate între ele. Relaţiile cu şefii şi autorităţile sunt dinamice, existând riscul declanşării unor conflicte pe termen lung. Tendinţa de a respinge orice fel de autoritate îţi aduce neplăceri. Final de capitol partenerial, atât în relaţia de cuplu, cât şi în relaţiile profesionale.

 

Pesti

 

Se remarcă o mare dorinţă de a-ţi rafina sufletul şi mentalul cu subiecte spirituale sau filozofice. Este o perioadă favorabilă călătoriilor, studiilor, cercetărilor, dar şi pentru dialoguri cu persoane erudite. Prudenţă şi măsură în toate! Evită visarea cu ochii deschişi şi avântarea în lumi paralele! Prietenii îţi sunt alături, chiar dacă pe alocuri unii te critică sau chiar îţi obstrucţionează, aparent, progresul. Depinde numai de tine să gestionezi în folosul tău orice tip de relaţie în care eşti implicat. Desprinde-te de cei care te necăjesc sau care se implică în viaţa ta nepermis de mult. A doua parte a lunii te predispune la izolare şi dialog interior. Odihneşte-te conştient! Revelaţiile vor fi frecvente şi utile pe termen lung.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 01 - 07 ianuarie 2018. Doua zodii incep anul cu stangul

Avertisment șocant pentru toți românii: ”Închideți gazele și lumina!”. Ce se va întâmpla

Carmen Harra, previziuni pentru 2018! Ce ne asteapta in anul ce vine: "Vor fi cutremure multe"

Horoscop 2018 Minerva – Previziuni complete: Dragoste, Bani, Familie, Sanate si Cariera

Horoscop Oana Hanganu pentru Revelionul 2019. Cum intampini noul an si ce bijuterii sa porti ca sa atragi norocul

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Un mire și o mireasă nu și-au servit invitații de la nuntă cu absolut nimic! Motivul de necrezut pentru care au recurs la acest gest
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri