Horoscop complet Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. Saptamana 10 - 16 iunie 2018 este plina de peripetii si aventura


Săptămâna ce urmează e plină de peripeţii şi aventură. De ce oare? Simplu. Va fi conjuncţie între Mercur şi Soare şi Luna Nouă în Gemeni. Data de 13 iunie vine cu un eveniment important din punct de vedere astrologic: Venus va intra în ziua de 13 iunie în Constelaţia Leului. Deci, data de 13 nu are semnificaţie negativă, ci una pozitivă. Va fi sextil între Venus şi conjuncţia Soare-Mercur. Aventuri şi peripeţii pe toate planurile existenţiale: iubire venusiană, deplasări, dorinţa de a interacţiona cu natura şi a face sport.

Balanţa- Venus în Leu dă frâu liber imaginaţiei şi vă sfătuieşte să faceţi dulceţuri şi compoturi pentru iarnă. Că vara omul gospodar îşi face sanie şi iarna îşi face car. Asta, ca să nu căutaţi acul în carul cu fân şi nici să nu îmi căutaţi mie nod în papură că nu v-am sfatuit din start să pregătiţi cămara pentru iarnă. În special cei care locuiesc la ţară.

Să nu sprijine bărbaţii birturile, ci să cumpere zahar. Şi la oraş sunt pline tarabele de fructe ieftine aduse de ţărani din ţară. Congelaţi legume, verdeţuri şi fructe, că nu veţi regreta. Inclusiv din păduri, că sunt gratis(stevie, bureţi, frăguţe, afine, cireşe sălbatice, coarne, măceşe, etc.).

Scorpion- Păstrăvul din Bucovina dacă-l pescuiţi, nu veţi regreta! E peşte de ape repezi şi nu îngraşă, că aşa devenim îngeri de lumină.

Consumaţi şi icre de păstrav autohton(caviar românesc). Mercur, Zeul cu Aripi la picioare vă îndeamnă să nu rataţi călătoriile propuse în intro-horoscop sau să aprovizionaţi din pescării şi magazine cu produsele din peşte („Nicio masă fără peşte”-aşa spunea Nicolae Ceauşescu, acum reîncarnat în ţară-visul meu premonitoriu). Vă recomand peştele marin(biban de mare, hamsia românească este anchoa, scorpie de mare) şi din acvaculturi, scoici(midii, rapane), raci din iazuri.

Săgetător- Soarele şi Mercur în rezonanţă cu Luna Nouă vă sugerează o nouă, dar mai veche idee din „a la carte”-ul romănesc gratuit, redevenit actual.

Melcii! Pot fi culeşi dimineaţa pe răcoare, cum este şlagărul nostru de valoare... Pregătiţi-l după reţetele clasice din diferite regiuni ale ţării(Oltenia, Ardeal- cu paprika). Se pot şi congela, că e mâncare gratuită acum în vremuri de criză. Opoziţia Soarelui natal cu Soarele, Mercur şi Luna Nouă anunţă divorţ iminent şi curăţenie generală în viaţa personală în relaţiile incompatibile(exp: Săgetător-Scorpion, Săgetător-Vărsător-karma, Săgetător-Gemeni, Săgetător-Săgetător).

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Minerva pentru luna IUNIE: surprize pentru doua zodii si bani pentru alte doua

Fanii vor fi șocați să afle! Armin Nicoară, în comă!

Dezvaluirile lui Nostradamus pentru zodii! Predictii pana in 2028. Urmeaza cea mai grea perioada cu certuri si despartiri

Horoscop Mariana Cojocaru: cele mai ghinioniste zodii in luna IUNIE. Le merge totul pe dos

Horoscop Mariana Cojocaru: cele mai norocoase zodii in luna IUNIE. Au lumea la picioare

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Sandra Izbașa, gimnasta de aur a României, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri