Horoscop complet Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. Ele sunt cele mai norocoase zodii in saptamana 14-20 mai. Au parte de tot ce si-au dorit


Balanţa: Startul de săptămână este cu Luna în casa a VII-a, de aceea Balanţa este cu eleganţa asociativă, comunicarea partenerială şi debut independent financiar. Din 15 mai, lucrurile se schimba, pot  lua o altă turnură. Vin şapte ani importanţi ce ţin de independenţă, separări/divorţ, partaj, moşteniri, finanţări, sponsorizări. Atenţie la credite, că puteţi pierde case, maşini, terenuri! Drămuiţi  bine bănuţii.

 

Scorpion: Cu Jupiter Retrograd în opoziţie cu Soarele în Taur şi Uranus care va intra pe data de 15 mai face selecţia în Scorpioni: cei arţăgoşi şi ticăloşi care stau cu ticălăşii/ticăloasele la taclale vor merge în Infern în urmatorii 7-9 ani. Cei cu părul bălai, de Soare moldovenesc vor merge în Rai/Paradis. Vor sta  de-a Dreapta şi de-a Stanga Ta Doamne! Cuadratura la Axa Karmică este data  de astrogramă.

 

Săgetător: Cu Lilith în casa a II-a a banilor, investesc in sex. Cine? Schizotimicii. Cum? Işi oferă placeri. Că de aia sunt divorţaţi sau pe cale să divorţeze. Ciclotimii, cei mai plinuţi si Nexus-ienii au parte de protecţie ca dar de stele, cu Venus şi Norocul Divin (CVII). 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Citește și:

Sarbatoare importanta pe 15 mai. Vezi ce nu este bine sa faci pentru a nu te imbolnavi

Horoscop financiar 14-20 mai. Zodia care scoate BANI si din piatra seaca

Cod galben de ploi torentiale in aproape jumatate de tara

Horoscop 15 - 20 mai 2018: Probleme in anturaj, provocari de la sefi. Karma grea pentru multe zodii

Horoscop zilnic joi, 29 octombrie 2020. Nativii zodiei Balanță vor să trăiască o nouă dragoste!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Marius de la Puterea dragostei, adevărul despre despărțirea de Andreea Pirui: „Nu aș vrea să intru în detalii”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri