Horoscop complet luna martie 2018. Primvara aduce certuri, divorturi si noi inceputuri - 10 evenimente astrale afecteaza zodiile


Horoscopul AstroCafe complet pentru luna martie 2018. Primvara aduce certuri, divorturi si noi inceputuri, iar 10 evenimente astrale afecteaza zodiile.

Berbec

 

În prima parte a lunii îţi sunt favorizate dialogurile tăinuite cu persoanele de încredere din mediul profesional în care activezi. Reţine cele aflate, evită să vorbeşti despre tine şi planurile tale, iar deciziile care se impun lasă-le pentru a doua parte a lunii. Sănătatea este vulnerabilă şi ar fi bine dacă te-ai odihni regulat şi conştient. Sunt momente excelente pentru a-ţi revizui sistemul valorilor morale şi spirituale şi pentru a te reorienta spre cu totul alte experienţe de viaţă.

A doua parte a lunii, te impulsionează să ieşi în prim plan, să te implici în tot felul de activităţi şi să iei măsurile necesare îmbunătăţirii vieţii tale.

 

Taur

 

O lună interesantă la capitolul prieteni şi susţinători din mediul socio-profesional. Discuţii multe, activităţi comune, un carusel de evenimente pe care cu greu îl poţi urmări. Totuşi, se conturează o nouă etapă privitoare la acest relaţii, etapă cu multe urcuşuri şi coborâşuri.

Fii prudent, pentru că nu este ceea ce pare, iar în umbră predomină interese personale meschine ale unora pe care îi vei depista în a doua parte a lunii. Bucură-te de compania celorlalţi, dar evită luarea deciziilor majore sau angrenarea în activităţi care presupun, aparent, scopuri nobile. După 7 ale lunii, sănătatea devine vulnerabilă, deci îngrijeşte-te corespunzător.

 

Gemeni

 

Foarte animat este segmentul socio-profesional în prima parte a lunii. Discuţii la nivel înalt cu şefi, cu reprezentanţi ai unor instituţii oficiale, reununi cu multă lume, la care vei ieşi în evidenţă atât prin vorbe cât şi prin gesturi. Fii prudent şi expune-ţi cu grijă ideile sau activitatea profesională, deoarece unii vor depune eforturi serioase să te compromită. Se deschide o nouă etapă profesională, dar este vorba despre o etapă cu multe detalii ascunse şi cu interese ale unor colegi de serviciu foarte diferite de ceea ce spun direct.

A doua parte a lunii evidenţiază relţiile cu prietenii şi cu persoanele care îţi susţin proiectele şi demersurile profesionale. Discuţii şi activităţi interesante.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Atmosfera astrala MARTIE 2018: Un inceput zgomotos cu probleme majore pentru trei zodii

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS. Practica șochează și acum orice bărbat!

Simona Trașcă s-a împăcat cu iubitul său: „Este un băiat care mă face să zâmbesc”

Mellina de la Survivor este însărcinată?! Detaliul observat de fani

J. Balvin și Valentina Ferrer vor deveni părinți pentru prima dată

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Andreea Pirui, o nouă relație după ce s-a despărțit de Marius: „Vorbesc cu cineva”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri