Horoscop complet Kfetele.ro pentru saptamana 16 - 22 aprilie 2018: Ai grija la persoanele pe care le intalnesti. Urmeaza dezamagiri profunde

Horoscop complet Kfetele.ro pentru saptamana 16 - 22 aprilie 2018: Ai grija la persoanele pe care le intalnesti. Urmeaza dezamagiri profunde.

Berbec

Eşti plin de energie şi dornic de a schimba multe în viaţa ta. Sunt momente favorabile în acest sens, dar fii prudent. Există riscul să te avânţi în direcţii greşite. Sfătuieşte-te cu cei dragi şi de încredere, pentru că ei pot fi ceva mai obiectivi decât în tine de-a lungul acestei săptămâni. A doua parte a perioadei analizate evidenţiază cheltuieli cotidiene. Sunt şanse bune de a primi bani, salariul sau alte tipuri de favoruri materiale dinspre segmentul profesional. Evită cheltuielile nefondate! Prietenii te pot sfătui de bine în orice chestiune financiară.

Taur

În primele zile ale săptămânii ai nevoie de odihnă. Dialogul interior, analiza sinceră a situaţiilor şi relaţiilor în care eşti implicat sunt foarte necesare acum, deoarece trebuie să schimbi ceva. Chiar dacă îţi este dificil să faci schimbări de orice fel, depune eforturi serioase şi concentrează-te numai pe ceea ce ai tu realmente nevoie în această perioadă. Se pot evidenţia şi afecţiuni ale capului şi ale sistemului renal, de care va trebui să ţii cont. În a doua parte a săptămânii te vei simţi mai bine şi vei şti foarte clar ce anume ai de făcut pentru a-ţi îmbunătţi planurile.

Gemeni

Zile interesante în relaţiile cu prietenii. Informaţiile aflate te vor ajuta atât la serviciu, cât şi în planul sănătăţii. Totuşi a urma orbeşte sfaturile altora fără discernământ nu se recomandă. Sunt zile bune şi pentru a sta de vorbă mai mult cu tine însuţi şi a vedea clar în ce fel de situaţii şi relaţii te afli. Sunt şanse deosebite de a schimba anumite chestiuni personale sau profesionale. Sănătatea îţi poate oferi surprize, dar în parametrii deja cunoscuţi. Rezervă momente de odihnă, plimbări în aer liber şi somn suficient. Te vei simţi mult mai bine la finalul săptămânii.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>

viewscnt

Pentru tine

Parteneri