Horoscop COMPLET AstroCafe pentru saptamana 31 iulie - 06 august 2017: Se destrama relatii si se pierd iubiri de o viata!


Citeste previziunile complete pentru saptamana 31 iulie - 6 august.

Berbec

O săptămână în care eşti preocupat de cheltuieli comune cu alţii şi de achitarea datoriilor. Cei dragi şi copiii îţi pot solicita sprijin material consistent, de aceea fii prudent. Unii chiar ar fi tentaţi să exagereze privitor la distracţii şi aventuri costisitoare. Mare forfotă mentală se conturează în zilele de 2 şi 3 August, astfel că va fi ceva mai dificil de discutat orice temă importantă.

De asemenea călătoriile pot întâmpina neplăceri. Selectează priorităţile, alege-ţi cu grijă vorbele şi evită suprasolicitarea nervoasă. În a doua parte a săptămânii vei fi înconjurat de multă lume, fie la serviciu, fie în plan personal în familie. 

Taur

În primele zile ale săptămânii ai de-a face cu partenerul de viaţă sau cu cei de afaceri. Este posibil să-ţi redefineşti noţiunea de cooperare, pentru că unii te vor provoca mult şi vei fi nevoit să decizi în consecinţă.

Gândeşte-te în primul rând, ce condiţii te avantajează pe tine, fie că este vorba despre relaţia matrimonială, fie despre cea profesională. Financiar se conturează cheltuieli comune cu alţii, discuţii referitoare la investiţii, moşteniri, partaje sau privitor la veniturile colaterale. Se recomandă prudenţă, discreţie şi evitarea luării deciziilor majore, mai ales pe 2 şi 3 August. Sunt zile tensionate, astfel că mentalul este răscolit. A doua partea săptămânii te predispune la activităţi culturale deosebite.

Gemeni

Ai multe şi mărunte de făcut la serviciu în primele zile ale săptămânii. Este posibil să resimţi oboseală sau să-ţi dea bătăi de cap niscai afecţiuni ale sistemului uro-genital sau ale gâtului. Sunt momente pasagere, astfel că te poţi îngriji cu puţină bunăvoinţă. Relaţiile colegiale sunt anoste, deoarece comunicarea este deficitară. Alege cu grijă vorbele, gesturile şi evită discuţiile contradictorii.

Zilele de 2 şi 3 August aduc forfotă în plan partenerial, astfel că o relaţie matrimonială poate lua turnuri nebănuite sau pur şi simplu se finalizează fără explicaţii. Dar şi o relaţie profesională îşi va schimba modul de desfăşurare. Gândeşte-te strict la nevoile tale personale şi profesionale pe termen lung.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru SAMBATA, 29 iulie: Cheltuieli si lacrimi de suferinta pentru trei zodii!

Anunț BOMBĂ! Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat o decizie care le va schimba viața

HOROSCOP complet AstroCafe pentru AUGUST 2017: Oboseala, renuntare la tot si regrete mari pentru doua zodii!

Zodii care se plictisesc RAPID intr-o relatie! Isi parasesc partenerul fara sa stea pe ganduri!

Toate relele vor fugi de la casa acestor 7 zodii! Ce sa faci ca sa scapi de ghinioane

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este NAOMI Hedman, iubita lui Florin Ristei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri