Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 27 noiembrie - 3 decembrie 2017: O zodie are probleme cu sanatatea, alta iese dintr-o relatie


Citeste horoscopul saptamanii 27 noiembrie - 3 decembrie 2017 de la AstroCafe.

Berbec

O săptămână în care eşti preocupat mai mult de tine şi de nevoile tale sufleteşti. Sănătatea este vulnerabilă şi de aici şi stările de spirit sunt fluctuante. Evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil. Eşti foarte sensibil şi rezultatele demersurilor medicale pot fi eronate. Analizează pe îndelete relaţiile şi situaţiile în care eşti implicat şi trasează direcţii noi de abordare a vieţii în general.

Dialogurile cu ceilalţi te pot ajuta foarte mult să găseşti un echilibru just între dorinţele şi nevoile tale reale. Pe de altă parte sunt posibile controverse şi chiar obstacole din partea celorlalţi vizavi de ceea ce vrei să întreprinzi.

Taur

Relaţiile cu prietenii sunt controversate. Eşti atras de acest anturaj şi dornic de a te implica în acţiuni diverse, dar se recmandă prudenţă.

Nu este ceea ce pare, mai ales în relaţiile cu persoanele care te susţin, aparent, în domeniul profesional. Rezervă momente de odihnă şi detaşează-te de forfota cotidiană. Sănătatea este foarte vulnerabilă şi oricând îţi poate juca feste. Odihneşte-te conştient, adoptă un stil de viaţă sănătos şi potrivit constituţiei tale, alternând regulat orele de muncă cu orele de relaxare. Dialogurile tăinuite cu persoanele din mediul profesional îţi vor oferi informaţii preţioase. Există conflicte mocnite la serviciu. 

Gemeni

Eşti foarte solicitat de către şefi şi de către colegii de muncă. Reuniuni profesionale importante, discuţii de anvergură cu oficialităţi, asumarea unor responsabilităţi pe termen lung. Colegii te sprijină mult şi bine, dar în privinţa şefilor nu se poate spune acelaşi lucru. Foarte dinamice sunt şi relaţiile cu prietenii. Uni te vor sfătui de bine, mai ales în privinţa relaţiilor sentimentale şi a relaţiilor cu copiii.

Totuşi, fii prudent şi discerne atent ceea ce ţi se spune, pentru că există riscul să gafezi serios în plan amoros din te miri ce. Rezervă momente pentru a te ocupa de un hobby şi pentru relaxare în aer liber alături de cei dragi.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Urania pentru saptamana 25 noiembrie - 1 decembrie: Apar amaraciuni si tulburari pentru zodii

Rona Hartner a RUPT TĂCEREA! De ce DIVORȚEAZĂ de soțul francez

Horoscop Cassandra 27 noiembrie - 3 decembrie: Doua zodii sunt favorizate, altele au parte de tensiuni

Horoscop complet AstroCafe pentru 23 noiembrie: O zi plina de probleme pentru doua zodii

Zodii de oameni falsi - Te ataca pe la spate, atunci cand nu te astepti

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: cine este Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp | naștere, nume real, vârstă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri