Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 11 - 17 decembrie 2017. Neintelegeri si despartiri pentru patru zodii


Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 11 - 17 decembrie 2017.

Berbec

O săptămână focalizată pe relaţiile cu ceilalţi şi pe ceea ce poţi realiza alături de ei. Tentaţia de a te baza mult pe ceea ce spun sau ce fac partenerul de viaţă, colaboratorii, rudele este păbugoasă şi ar fi bine să o ţii în frâu. Planuri de călătorii în străinătate sau de studii. Deocamdată acţiunile propriu-zise sunt îngreunate, de aceea preîntâmpină orice neplăcere prin a te informa foarte bine din surse sigure. Rediscutarea unor termeni şi condiţii ale colaborărilor în care eşti implicat.

Intervin şi cheltuieli comune cu alţii, dar în paralel se conturează posibilităţi noi de câştig din activitatea profesională sau dintr-o moştenire.

Taur

Ai mult de lucru la serviciu, mai ales că se conturează venituri suplimentare şi asta te mobilizează rapid. Selectează priorităţile, întrucât sănătatea este vulnerabilă şi chiar sunt posibile neplăceri serioase. Relaţiile colegiale sunt deficitare, datorită salarizării şi a condiţiilor de muncă. Prudenţă şi răbdare! Se pot declanşa conflicte pe termen lung din te miri ce.

Relaţiile parteneriale sunt active prin discuţii importante, referitoare la felul în care se desfăşoare fie o relaţie de cuplu, fie o colaborare sau o afacere. Traversăm o perioadă în care sunt şanse de a se destrăma foarte repede orice relaţie cu ceilalţi.  

Gemeni

Relaţiile sentimentale îţi atrag atenţia şi eforturile. Se pare că este nevoie de reluarea unor discuţii cu cei dragi, despre subiecte vechi referitoare fie la relaţiile de cuplu, fie la colaborări profesionale. Prudenţă şi răbdare, deoarece se pot isca discuţii aprinse. Este dificil de menţinut un dialog echilibrat, pentru că mentalul tuturor este umbrit. Nu lua de bun chiar tot ce auzi acum, dar nici nu ignora ce este important. La serviciu este foarte mult de lucru şi într-un ritm alert. Sarcini de lucru urgente, relaţii colegiale tensionate, schimbări profesionale de anvergură şi pe termen lung. Ai grijă şi de sănătate!  

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Zodii cu noroc chior la sfarsit de an - Le merge totul perfect

Dezvăluiri ȘOCANTE despre Andreea Marin! Riscă să fie CONCEDIATĂ de TVR

Aceste trei zodii sunt geniale - Au intreaga lume la picioare

2018 este tragic pentru patru zodii - Au numai necazuri si probleme

Aceste zodii se casatoresc in 2018 - Urmeaza surprize la care nici nu te astepti

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Adela Popescu, probleme cu sarcina? Ce a declarat vedeta?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri