Horoscop COMPLET AstroCafe pentru saptamana 07 - 13 august 2017: Se anunta o saptamana GREA si plina de INCERCARI!


Citeste previziunile tale astrologice complete pentru saptamana 7 - 13 august.

Berbec

O săptămână foarte importantă la capitolul preieteni şi protectori din segmentul socio-profesional. Vei avea ocazia să înţelegi adevăratele intenţii ale unora şi de aici vei lua o serie de decizii privitor la unele relaţii. Renunţă fără echivoc la cei care îţi obstrucţionează progresul. Mărul discordiei îl reprezintă banii, bunurile şi activităţile comune cu personale din anturajul menţionat. A doua parte a săptămânii evidenţiază niscai probleme legate de sănătate, dar şi în segmentul profesional apar noutăţi nu prea plăcute.

Fii purdent şi reconfigurează-ţi planurile personale şi profesionale. Ai nevoie de odihnă, detaşare de cotidian şi mult somn.

Taur

Importantă perioadă în plan profesional, deoarece se finalizează o etapă în această săptămână. Este posibil ca de la plata sau avantajele pe care le-ai obţinut până acum în urma eforturilor depuse în câmpul muncii să decizi retragerea ta dintr-o funcţie de conducere sau renunţarea la unele sarcini care te obosesc prea mult.

Există şi varianta ca prin schimbarea unor şefi sau a condiţiilor de muncă să primeşti îndatoriri noi, care mai departe să te propulseze pe o scară ierarhică superioară. Totuşi fii prudent şi nu îţi supra estima forţele. Unii vor depune eforturi serioase să te convingă în a le urma sfaturile. Odihneşte-te mai mult!

Gemeni

Procesele mentale sunt foarte active în această săptămână. Este vremea reconfigurării sistemului de valori morale si spirituale şi, vrei nu vrei, îţi vei schimba filozofia de viaţă. Gândurile vin în avalanşă, alţii te provoacă la dialoguri deosebite, iar ţie îţi poate fi dificil să ţii pasul cu toate acestea. Este bine să nu forţezi nota şi să selectezi atent informaţiile care vin spre tine. Relaţiile cu străinătatea vor lua turnuri neaşteptate, astfel că o călătorie se poate amâna sau o înţelegere cu o persoană străină îşi poate modifica termenii şi condiţiile de desfăşurare. Propuneri deosebite vin din partea şefilor de la seviciu.

Sarcini de lucru noi şi schimbare de statut socio-profesional.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop AstroCafe pentru 5 august: Drumuri, cheltuieli si suferinte pentru trei zodii!

ȘOCANT! George Burcea a ajuns să locuiască pe stradă! Cine și-a bătut joc de fostul Andreei Bălan

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 4 august: Probleme pentru doua zodii!

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 3 august: Nervi pentru doua zodii!

Acesta este blestemul ascuns al fiecare zodii! Ce greutate URIASA iti apasa pe umeri!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Două supe și ciorbe care se fac în mai puțin de o oră

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri