Horoscop COMPLET AstroCafe pentru saptamana 04 - 10 septembrie 2017: discutii, schimbari si iubiri mari!


Citeste horoscopul saptamanii 4 - 10 septembrie 2017 de la AstroCafe.

Berbec

O perioadă care îţi aduce multe informaţii deosebite, pe căi neobişnuite. Discuţii tainice cu oameni importanţi, mai ales privitoare la segmentul partenerial. Este posibil să decizi desprinderea de unii parteneri, fie că este vorba despre partenerul de viaţă, fie despre cei de afaceri sau despre colaboratori. Prudenţă, răbdare, măsură în toate! Sănătatea este vulnerabilă şi de aici apar tot felul de stări fluctuante.

În a doua parte a săptămânii te vei simţi mai bine, dar nu forţa nota. Sunt şanse mari de progres şi de schimbarea unor  planuri personale sau profesionale care nu au dat roadele scontate până acum.

Taur

Relaţiile socio-profesionale sunt foarte active pe tot parcursul săptămânii. Discuţii, întâlniri la nivel înalt cu şefi sau cu reprezentanţii unor instituţii oficiale. Se conturează un final foarte clar în unele relaţii, mai ales în relaţiile cu unii prieteni sau cu unele persoane care te-au suţinut cumva în proiectele tale profesionale.

Prudenţă, întrucât există multe necunoscute importante în acest segment de viaţă, iar iluzia şi dezamăgirea sunt de proporţii. Evită să povesteşti multe şi mărunte despre tine şi despre planurile tale personale de viitor. Sănătatea este vulnerabilă, astfel încât ai nevoie de odihnă şi detaşare de cotidian.

Gemeni

Săptămâna îţi aduce în atenţie segmentul profesional şi relaţiile aferente. Se conturează un final în privinţa statutului socio-profesional.

Imaginea ta în ochi altora se va modifica, depinzând numai de tine cum şi în cel fel. Este bine să eviţi a povesti amănunte despre tine şi planurile tale de viitor, pentru că unii pot interpreta greşit totul şi de aici reacţii în consecinţă. La serviciu, se poate finaliza o etapă de lucru. Şefi care se schimbă, condiţii noi de muncă, implicare în activităţi profesionale de anvergură. Noutăţile sociale sunt frevente şi de bun augur.
Totul este să fii deschis, pregătit şi bine informat. Prietenii îţi sunt alături cu sfaturi interesante.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Minerva 3-9 septembrie 2017: Atentie mare la tot ce vine! Doua zodii iau decizii VITALE si RADICALE!

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru saptamana 28 august - 03 septembrie 2017! Necazuri mari pentru doua zodii

Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru saptamana 28 august - 3 septembrie 2017! Agitatie mare, doua zodii intra la divort si alte doua avanseaza la locul de munca

9 zodii scapa de GHINION in aceasta toamna. Urmeaza un val de energie pozitiva pentru ele

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Adina Halas a spus totul! Ce i-a cumpărat George Burcea iubitei lui, Viviana Sposub: „ Cea mai tare informație ever”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri