Horoscop COMPLET AstroCafe pentru luna OCTOMBRIE: Decizii importante, probleme de sanatate si accidente!


Citeste previziunile tale astrologice complete pentru luna octombrie 2017.

Berbec

Berbecii au mult de lucru in aceasta luna. Relatiile, munca si sanatatea sunt in prim-plan. In prima parte a lunii, e posibil sa apara multe situatii tensionate, atat in relatia de cuplu si in interactiunile cu ceilalti, cat si la locul de munca sau in ce priveste starea de sanatate. E necesara multa prudenta in comunicare dar si in manuirea diverselor obiecte de uz profesional, intrucat exista risc de conflicte si/sau accidentare.

Multi Berbeci vor lua decizii importante si cu bataie lunga, mai ales in ce priveste relatiile. Viata lor amoroasa este plina de neprevazut. In preajma zilelor de 5 si 19 octombrie, in special, exista posibilitatea fie sa termine o relatie, fie sa aduca o schimbare in interiorul ei. De asemenea, pot incepe relatii noi, inedite, atat profesionale cat si romantice.

Din 10 octombrie, Jupiter se muta din Balanta in Scorpion pentru un an de zile, invitandu-i pe acesti nativi la mai multa profunzime in relatii si la angajamente serioase, cu implicarea unor resurse comune intrarelationale.

Au un an de zile la dispozitie pentru a-si expansiona resursele financiare. Multi Berbeci vor gasi o cale prin care sa prospere.

Taur

Taurii sunt vizati in special in zona muncii si sanatatii, dar si in zona sentimentala. Au parte de atentie, afectiune, pasiune si se simt mai conectati la partenerii lor sau la posibilitati noi de a-si construi relatii frumoase.

Taurii sunt dispusi acum sa dea foarte mult, sa fie dedicati celor pe care ii iubesc.

Atentie la sanatate, in octombrie e posibil sa apara semnale de la organism, daca exista diverse suferinte pe care le-au neglijat sau negat. Acum e momentul sa caute terapeuti, consilieri, specialisti potriviti care sa-i sprijine sa rezolve astfel de situatii. In orice caz, nu sunt indicate excesele, ci e important sa fie prudenti si mai grijulii.

In sfera muncii, multe se pot da peste cap in acesta luna. Se produc schimbari, se rup colaborari, apar altele noi, in orice caz mediul lucrativ sufera modificari iar Taurii e necesar sa fie flexibili.

A doua parte a lunii le aduce experiente frumoase in plan relational. Se bucura de atentie, apreciere si dragoste. In plan social, sunt recunoscuti pentru ce sunt si fac, pentru rezultatele lor. In plan personal, sunt doriti, simpatizati, se simt iubiti.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Urania 2-8 septembrie 2017 - Cum incepe luna OCTOMRBIE pentru zodii!

Iulia Vântur, declarație ȘOC despre Salman Khan! Exclude total orice colaborare

Toate relele vor fugi de la casa acestor 7 zodii! Ce sa faci ca sa scapi de ghinion

6 combinatii dezastruoase de zodii. Dar in dormitor sar scantei!

Acestor zodii li se vor implini toate visele pana la finalul anului! Sunt cele mai norocoase!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminat la Asia Express – 22 septembrie 2021. Descoperă beneficiile cafelei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri