Horoscop COMPLET AstroCafe pentru luna IULIE: Forte puternice dirijeaza destinele zodiilor!


Citeste previziunile astrologice complete pentru luna iulie. Iata ce ti-au pregatit astrele.

Berbec

Foarte dinamic este sectorul domestic şi relaţiile cu membrii familiei. Discuţii importante, purtate pe tonuri ridicate, posibil declanşarea sau reluarea unor conflicte de familie vechi. Fii prudent şi ţine cont de nevoile şi sfaturile membrilor familiei, altfel există riscul să se permanentizeze unele fisuri în relaţii. În plan amoros se conturează noutăţi, schimbări importante atât într-o relaţie de iubire, cât şi relaţiile cu copiii.

Există şi varianta să devii părinte sau să te ocupi mai mult de copii. Activităţile de genul hobby şi cele distractive vor fi frecvente. Relaţiile cu străinătatea, călătoriile şi studiile revin în atenţie, probabil fiind nevoie să reiei unele demersuri sau unele secvenţe. La serviciu apar schimbări în conducere, dar şi locul tău în cadrul unui colectiv de lucru poate suferi niscai modificări definitive.

Taur

Eşti foarte preocupat cu demersuri ce implică discuţii cu persoanele din anturajul apropiat, dar şi călătorii pe distanţe scurte. Forfota mentală este la cote ridictae, bine fiind să fii prudent şi să-ţi selectezi priorităţile. Evită să vorbeşti despre planurile tale sau despre vulnerabilităţile tale. Unii vor înţelege greşit ceea ce spui, acţionând în consecinţă. Probabil că în urma dialogurilor sau evenimentelor în care eşti implicat alături de alţii, mai ales alături de persoane străine îţi vei remodela radical sistemul valorilor morale şi spirituale, abordând totodată şi o altă filozofie de viaţă şi activitate. Rezervă momente de odihnă, detaşare de cotidian şi priveşte atent la ceea ce se petrece în jurl tău. Revelaţiile vor fi uluitoare! Casa şi familia te vor acapara mult în a doua parte a lunii, fiind nevoit să te ocupi de treburi domestice.

Gemeni

Cheltuieli, discuţii referitoare la bani, informaţii dinspre locul de muncă referitoare la salarizare sau la modificarea condiţiilor de muncă.

Este bine să reţii cele aflate pe parcursul acestei luni, întrucât îţi vor fi de mare folos undeva, cândva. Relaţiile cu anturajul apropiat sunt foarte animate, fiind posibile multe discuţii şi întâlniri importante. Unii prieteni sau unele rude îţi pot oferi soluţii inedite pentru situaţiile problematice în care te afli. Totuşi, fereşte-te de lamentări şi resentimente! Însă legat de banii şi bunurile comune cu alţii se conturează un final de capitol.
Poate fi vorba despre plata unor datorii, dar pot intra în discuţie şi partajele sau moştenirile. Călătorii pe distanţe scurte, planuri de studii, dar şi de vacanţă.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul AstroCafe pentru saptamana 03 - 09 iulie 2017! Doua zodii ajung la certuri grave

ȘOCANT! George Burcea a ajuns să locuiască pe stradă! Cine și-a bătut joc de fostul Andreei Bălan

Horoscop Mihai Voropchievici luna IULIE 2017! Lacrimi si despartiri pentru doua zodii

Horoscop Mihai Voropchievici saptamana 3 – 9 iulie 2017! Doua zodii au parte de surprize colosale

Horosocop AstroCafe 1 iulie: COD ROSU pentru doua zodii - certuri si neintelegeri

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic duminică, 18 aprilie 2021. Află ce zodie se desparte de partenerul de viață!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri