Horoscopul AstroCafe pentru saptamana 03 - 09 iulie 2017! Doua zodii ajung la certuri grave


Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 03 - 09 iulie 2017.

Berbec

Multe dintre concepţiile tale se vor modifica de-a lungul acestei săptămâni. Probabil că în urma dialogului cu oameni deosebiţi sau lecturând o carte, te vei hotărî să abordezi cu totul altfel viaţa, relaţiile cu ceilalţi şi evenimentele în care eşti implicat. Totuşi, conlcuziile la care vei ajunge îţi pot crea un disconfort emoţional. Focusează-te pe partea plină a paharului şi învaţă din aspectele neplăcute. Călătorii în străinătate, dialoguri cu persoane străine, planuri de studii şi documentare. A doua parte a săptămânii evidenţiează segmentul profesional printr-un final de etapă. Se recomandă prudenţă la relaţiile cu şefii şi autorităţile.

Taur

La începutul săptămânii apar niscai chestiuni parteneriale, pe care le poţi soluţiona foarte bine dacă eşti deschis la cooperare şi progres. Segmentul financiar se remarcă prin cheltuieli majore alături de partenerul de viaţă, de rude sau de colaboratori. Ceva legat de locul de muncă, probabil salarizarea sau condiţiile de muncă îţi vor răsturna planurile financiare. Se recomandă prudenţă întrucât există o mare vulnerabilizare pe tot ce câştigi din munca proprie şi pe tot ce înseamnă bani şi bunuri comune cu alţii. Este nevoie să-ţi remodelezi sistemul valorilor morale şi spirituale după care îţi ghidezi viaţa şi asta se va produce, chiar şi parţial, la finalul perioadei analizate.  

Gemeni

Începi săptămâna cu activităţi de rutină la serviciu. Se pare că traversăm o perioadă în care ai mult de lucru, dar şi plata aferentă compensează bine efortul depus. Însă fii prudent în privinţa cheltuielilor, pentru că persistă tendinţa de a cheltui mult. Segmentul partenerial se animă prin reluarea unor discuţii cu partenerul de viaţă. Sunt posibile separarea, divorţul, şi demersurile necesare acestora. Recomandabil este să fii cât mai obiectiv şi să renunţi la ceea ce nu îţi mai este de folos. Toate relaţiile parteneriale se află în reconfigurări şi puţin probabil să mai continue vreuna ca până acum. În a doua parte a săptămânii se conturează un final la capitolul financiar, secţiunea bani şi bunuri comune cu alţii.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>
 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Cum arată acum Larisa Vasile de la Exatlon! A pozat în costum de baie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri