Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 31 august: Orgolii si certuri pentru pesti


Citeste previziunile tale astrale pentru data de 31 august 2017.

Berbec

Se intrezaresc dialoguri importante vizavi de segmentul profesional in care activezi. Sigur ca unele vesti iti vor displacea, dar exista altele care iti sunt de mare folos. Ai nevoie de cat mai multe pareri si sfaturi, pentru ca esti vulnerabil in plan socio-profesional. Este bine sa fii discret, sa observi atent ce se petrece in preajma ta si sa planuiesti in taina schimbari majore pe toate segmentele vietii. Spre seara, relaxeaza-te la o plimbare in aer liber.

Taur

In prima parte a zilei, gândurile năvălesc haotic, fiindu-ti dificil sa le ordonezi. Controleaza-te, lasa temerile deoparte si ai incredere ca in orice situatie te-ai afla, intregul Univers iti vine in ajutor. Datorita unor vesti despre o persoana aflata departe de granitele tarii sau despre o calataorie planuita demult este posibil sa-ti reorganizezi activitatile pentru urmatoarele patru saptamani. Dupa-amiza, relaxeaza-te la o şuetă cu un prieten.

Gemeni

Ziua este favorabila rezolvarii chestiunilor financiare, alaturi de care esti implicat impreuna cu altii. Asa incat, verifica achitarea facturilor, plata serviciilor, taxelor. Este bine sa ai in vedere si nevoile celor dragi, pentru care trebuie sa aloci o anumita suma de bani sau sa iti oferi sprijinul moral. Temerile vizavi de bugetul disponibil sunt constructive, pentru ca te vor ajuta sa dramuiesti fiecare ban cum se cuvine.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Fashion

Andreea Bălan, din nou în rochie de mireasă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri