Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 23 august: Pestii renunta la ceva pretios


Citeste previziunile tale astrale pentru data de 23 august 2017.

Berbec

Astazi este muncitor, responsabil si doresti ca tot ceea ce faci sa iasa ca la carte. Esti cel mai aspru critic al tau si nu iti accepti nicio greseala. Sunt favorabile activitatile care necesita mult simt al raspunderii, perseverenta si mai ales rabdare. Acum este cel mai bine sa rezolvi orice sarcina ti-a ramas din zilele anterioare si care se incadreaza in atmosfera zilei.

Taur

Ai parte de o zi frumoasa pe care merita sa o petreci desfasurand activitati care te inspira si care iti aduc un plus de energie. Nu este o zi potrivita pentru munca de rutina, ci din contra, merita sa iesi putin din ritmul cotidian. Esti creativ, intuitiv, original  si ai spirit de initiativa. De altfel, esti sustinut in orice activitate care iti pune la treaba simtul estetic si creativitatea.

Gemeni

Astazi, gandul pare sa iti fuga la o chestiune de ordin familial sau la o discutie pe care ai avut-o cu persoana iubita. Oricum, Luna in tranzit prin casa familiei si caminului iti activeaza acest sector de viata, declansand in tine dorinta de a te implica mai mult in activitati domestice sau de a te retrage la linistea caminului pentru cateva ore de repaos.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Cine e bărbatul deghizat ca membrii Carla's Dreams: „Mă simt ca la examen”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri