Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 19 august: Drumuri lungi, lacrimi de suferinta si relatii terminate!


Citeste horoscopul complet al zilei de 19 august 2017.

Berbec

Weekend-ul acesta este potrivit treburilor casnice si relationarii cu membrii familiei. Este bine sa desfasori activitati de anvergura in ceea ce priveste amenajarea casei, imbunatatirea conditiilor de locuit, pentru ca vor avea efecte pe termen lung. Membrii familiei se pot opune dorintelor si ideilor tale privind patrimoniul familial, insa foloseste-ti şarmul si răbdarea în a le explica pe indelete despre ce este vorba. Duminică ţi-ar prinde bine o ieşire în lume.

Taur

Sunt posibile mai multe drumuri pe distanţe scurte, fie în vizită la rude şi apropiaţi, fie în scop profesional. Disputele sunt frecvente, de aceea ţine-ţi firea. Daca ai de invatat pentru o forma de scolarizare sau daca ai de lucrat documente oficiale si de transmis informatii, verifica de doua ori inainte de a le considera finalizate. Duminica, linistea si caldura familiei iti sunt cele mai potrivite. Sfătuieşte-te cu cei dragi privitor la planurile tale.

Gemeni

Sâmbată se intrezaresc cheltuieli fie necesare traiului zilnic, fie ti-ai planificat mai demult  sedinte de ingrijire corporala sau pentru studii dragi sufletului tau. Fereşte-te de extravaganţe şi fii mai econom. Iti cheltuiesti prea mult, atat resursele energetice vitale, cat si resursele materiale, riscand sa ramai fara ambele. Duminica, cineva din anturajul apropiat te invita in vizita sau undeva in oras. Relaxează-te la o conversaţie placută.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Hot

Ce spune Alex Bobicioiu despre tânăra care a făcut videochat! ”Ea este fată bună, dar nu pentru a fi iubită. Nu m-aș mai întoarce la ea niciodată”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri