Horoscop COMPLET 1 octombrie de la AstroCafe.ro: O zodie are probleme financiare grave!


Citeste previziunile tale astrologice complete pentru ziua de 1 octombrie 2017.

Capricorn

Sunt zile bune pentru a te ocupa numai de tine. Reevalueaza-ti prioritatile, detaseaza-te de oamenii si situatiile care te solicita prea mult si gandeste-te pe indelete la a face altfel lucrurile. Ceilalti te pot provoca mult si bine, insa cu putin efort si bunavointa vei reusi sa treci peste toate. Ti-ar prinde bine sa fii discret si numai in compania oamenilor dragi si de incredere. Insa evita sa-ti divulgi intentiile si parerile de orice fel.

Varsator

La finalul acestei saptamani iti sunt favorizate activitatile usoare, relaxarea si dialogurile banale cu cei dragi. Sanatatea este vulnerabila, de aceea fii prudent si ingrijeste-te corespunzator. Cineva din mediul profesional in care activezi te poate provoca la discutii interesante. Bine ar fi sa vorbesti strictul necesar si sa privesti dincolo de aparentele cotidiene. Cateva momente petrecute in meditatie, intr-un loc drag sufletului tau ti-ar aduce beneficii mari.

Pesti

Sunt zile pe care le poti petrece alaturi de prieteni sau de colegii apropiati de serviciu. Cele puse la cale acum ar putea avea efecte pe termen lung. Poate fi vorba despre planificarea unor activitati de recreere sau aventuri. Insa vor intra in discutie si activitatile profesionale, de genul dezvoltarea unei mici afaceri care sa aduca dividente tuturor celor implicati sau veti continua lucrul in comun la un proiect profesional din cadrul locului de munca.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9-15 august 2020. Vărsătorii au o perioadă foarte dificilă, iar Racii pot avea probleme în dragoste

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri